MAINOS
Perheyritys Metsärannan Liha on vuodesta 1995 asti toiminut suoranainen siankasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa possujen hyvinvointiin ja laadukkaasti tuotettuun lihaan...
Masuuni ottaa kesän asiaan kuuluvalla rentoudella ja on valikoinut suveksi listalleen sarjan klassikkoannoksia. Lisäksi maineikkaan illallisravintolan keittiö on tällä hetkellä koko...
Mitä jos ravintolassa tarjoilijan kertoessa annoksesi raaka-aineiden alkuperästä hän sanoisikin "...ja isomaksaruoho saapuu suoraan takapihaltamme." Ravinteli Berthassa se on...
Voimakadun tuttu lounasravintola sekä juhlapalvelu Tom & Crill pistää parilat kuumiksi kesäaikaan myös Laukontorilla. Tarjolla on niin hampurilaisia kuin...
Kun ravintola Hella & Huone kirmasi kesälaitumille, valtasi rouhea pop up -ravintola Alpha tilat popsittavine astioineen sekä naposteltavine salivihreyksineen. Syyskuuhun saakka...
Takomon terassin purtavat ovat aina olleet perin laadukkaita. Annoksethan valmistuvat maineikkaan Masuunin keittiössä. Tänäkin kesänä Takomo palvelee hyvistä raaka-aineista...
White Guide Nordic esittelee jälleen pohjolan parhaat ravintolat. Mukana oppaassa on 300 ravintolaa eri puolilta Pohjoismaita ja Vironkin puolelta....
Pontevat Berthan pojat palaavat juurilleen! Ravintoloitsijat Mika Roito, Pekka Salmela ja sommelier Pasi Mamia hätistävät muut berthalaiset kesälomalle ja pistävät parin viikon ajaksi pystyyn väliaikaisravintelin, jossa tarjotaan perus-Berthaa ronskimpaa ruokaa, oivallisia oluita ja mahdollisuus päästä itse köökkiin kokkaamaan.
Ilmainen pysäköinti - edullisempi ruoka. Etsitpä sitten lounasravintolaa tai illallisravintolaa, Tiesitkö että Tampereen keskustasta löytyy useita ravintoloita, johon on helppo autoilla ja vieläpä pysäköidä ilmaiseksi?
https://www.youtube.com/watch?list=PLrBDg8Pjl9f2ejV97fvtCkjCcoJ0Lkfn1&v=TcMABGGgeDg Helsingin Casinolla syyskaudella Queen-tribuuttibändinsä kanssa esiintynyt Kimmo Blom tähdittää koko viikon Viihdepalatsilla esitettävää Time Travel -musiikkishowta. Voita liput keskiviikon esitykseen! Time...
Samppanja-asiantuntija ja viinikirjoittaja MW Essi Avellanin tämän syksyn Viinikoulun luennoilla tutustutaan mm. Ranskan klassisimpiin viineihin valkoisista punaisiin, sekä sukelletaan samppanjaan maistelulautasen herkut...
Nomun kesä on startannut nyt myös ulkotiloissa, kun uusi terassi avattiin. Uutuutta on myös ruokapuolella tuoreen listan kesäisten annosten ja toisaalta uusien juomatuttavuuksien muodossa. Kanpai kesälle!