Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

  Kun monet ruokaravintolat sulkevat kesällä oviaan, Ravinteli Huberin grilliin kipataan lisää puuhiiliä. Keittiössä grillataan pihviä sekä makkaraa pikkutunneille asti ja...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri ei vaihtanut omistajaa tänä vuonna, sillä ravintola Murussa työskentelevä Taneli Lehtonen voitti Suomen Sommelierit ry:n...
Tiistaina 7.11. Champagne bar Santé on jo pikkujoulutunnelmissa. Pikkujoulujen Rose-samppanjatastingissa kaadetaan lasiin viittä eri rose-sammpanjaa. Maahantuojan edustaja paikalla kertomassa ja...
Ravintola Henriksin loppukesän pikkurahan pop up -syötäväiset ovat grillipainotteisia ja grilli tulee hehkumaan kuumana jopa ravintolarakennuksen sisäpihalla. PÖYTÄVARAUS – Vaikka teen...
Taste of Helsinki perustaa tämän kesän ruokafestivaalille oman pop up -ravintolan, TuOHen. Sasu Laukkosen koolle kutsuma maineikkaista keittiömestareista koostuva...
Tänä kesänä Hotstreetdogz ei ole enää silkkaa hodaria, vaan omatekoisten haukattavien arsenaali on levittäytynyt syleilemään katuruokaa laajalti ja laatumaustein....
Plevnan hanoihin on kesäkelien kunniaksi napattu kiinni huikea ja mielenkiintoinen Mount Evans Saison. Yllätyksellisen saisonista tekee se, että se...
Kokkikoulut ovat mainio keino nostattaa työtiimien yhteishenkeä tai palkita asiakkaita. Käyttävätpä jotkut niitä jopa rekrytoinnin rentoina apuvälineinäkin. Mylläreiden kokkikoulussa...
Mitä tapahtuu, kun supersommelierit saapuvat Berthaan ja lyövät viisaat viinimieliset päänsä yhteen Berthan omien juomataitureiden kanssa? Se nähdään ja...
Ravintola C on luomu, biodynaaminen ja villi. Ravintola on luonut makumaailmojaan alusta asti paitsi raaka-ainetta ja sen tuottajaa arvostaen, myös eettisiä seikkoja ajatellen. Halutaan käyttää puhtaita, valtaosin kotimaisia raaka-aineita luontoa kunnioittaen. Paljon erilaisia emmeitä kerätään keittiöön suoraan villistä ja ei niin villistä luonnosta.
Tampereella ravintola Suomalaisella Klubilla 29.5.2017 järjestetyn Vuoden Nuori Sommelier -kisan finaalitaisto ratkesi helsinkiläisen Saara Alanderin voittoon. Muuten kisa olikin...
Bodega Salud täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta. Juhlavuoden klassikkoannoskarkeloiden kautta taloon on kotiutunut myös Heikki Kärkkäinen, joka on...