Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Masuuni tuli tunnetuksi kyytön hyödyntämisestä jo keittiömestari ja lähiruokapioneeri Heikki Ahopellon aikoina. Pentti Ukkosen kasvattama kyyttövasikka onkin tullut vuosien mittaan tutuksi monille ravintolan asiakkaille.
Tiiliholvin alkuvuosi on täynnä herkullisuutta ja tunnelmallisuutta. On blinirunsautta, mielenkiintoisia raaka-aineita monipuolisesti valmistettuina, sadan kynttilän ystävänpäiväillallista sydämellisine erikoismenuineen.
Lapland Hotels on perhe, johon kuuluu niin vuosikymmenten kokemuksella varustettuja sydämellisiä ihmisiä kuin erilaisen taustan omaavia taitavia ammattilaisiakin. Kaikkia...
Hiihtolomaviikko ei ole Tampereella niitä kuumimpia ravintolasesonkeja. Tiiliholvin yllätystempaus kuitenkin täytti nopeasti ravintolan tilauskirjat hiihtolomaviikolla. 2 syö ja yksi maksaa 4 ruokalajin yllätysmenun.
Välimäki-rintamalla uutta! August von Trappessa työskentelevä Markus Rosenberg ponnahtaa Helsinkiin kokkaamaan uuteen Rikhard von Trappeen ja pikkuiseen Välimäkeen. Työskentely kovan luokan fine dining -ravintolassa antaa työssään tinkimättömälle Markukselle tilaisuuden näyttää kyntensä. Samoin osallistuminen Top Chef -kilpailuun.
Nykymaailman hektisessä elämänmenossa onnellinen on hän, joka osaa pysähtyä hetkeksi kesken päivän. Rentoutua, hiljentyä ja keskittyä vain olemaan. Moni löytää sen hetken teekupillisen ääreltä. Se saattaa myös houkuttaa syventämään omaa matkaa teen maailmaan chakaihin eli teetilaisuuteen osallistumalla. Nyt siihen on mahdollisuus.
Lähtisitkö ravintolaan illalliselle ystävien kanssa vai nauttisitko pitkän illallisen kotona, vaikkapa juuri kyseisestä ravintolasta tutun kovan luokan kokin loihtimana?...
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.
Ravintola UkkoMetsosta, Kerholta, Pub Carlosista ja Pispalan Pulterista saa nyt sesongeittain vaihtuvaa talon olutta joka on tehty Kylmäkoskella Hopping Brewsters panimolla. Idea omasta oluesta on ollut vireillä jo jonkin aikaa ja yhteistyö saatiin mukavasti alulle panimovierailun merkeissä. Panimon tuotteet ovat saaneet suuren suosion ravintoloissa ja oman oluen haluttiin toki olevan paikallista käsityötä.
Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ylimmän, 25. kerroksen ravintola Moro Sky Barin kattoterassi on jälleen avoinna yleisölle.
Myllärit on Ihmemaan Liisan, Valkoisen Kanin ja Hullun Hatuntekijän valtaama! Kyseessä on jo perinteinen TAMK:n opinnoissaan loppuvaiheessa olevien restonomiopiskelijoiden taidonnäyte ja tulikoe, jossa he pääsevät näyttämään kyntensä oikean ravintolan pyörittämisessä niin keittiön kuin salinkin puolella. Juo (ja syö) minut, kutsuu tämä teemaviikko!