Kevättalvella on paras aika suunnitella keväinen matka Välimeren rannikolle.
Atria järjesti joulukuussa Atria Kulinaari –haastekisan ruokabloggareille. Sarjoja oli kaksi: Juhlahumua ja Arjen nautintoja
Iltapäivän tympeä olo työpaikalla ei välttämättä johdu ikävistä työtehtävistä, vaan yksinkertaisesti alhaisesta verensokerista
Nykyihmisillä on jo tavaraa nurkat ja kaapit täynnä. Nyt satsataan mieluummin elämyksiin ja nautintoihin, itse kokkailtuihin ruokiin ja muihin herkkuihin. Aleksis Kiven kadun Culinaria Keittiöelämää -liike on tunnettu herkkukeidas Ivaloa myöten.
Timjami on avara, aurinkoinen ja luomuinen lounas-, oppilas- ja tilausravintola sekä kahvila. Jopa kokous- ja konferenssitapahtumien ympäristöksi ja kestittäjäksi...
Jauhoja, leipää, tuoreita vihanneksia, lihaa, jäätelöä, juustoa, vauvanruokaa, oliiviöljyä.... Kaikki luomua ja ympäristölle ystävällistä, kaikki keskustan yhdestä kaupasta. Tila tuli kaupunkiin!