MAINOS
Kun Bar & Bistro Fabric aloitti ainutlaatuisen yhteistyön Bryggeri Helsingin kanssa, Fabric sukelsi syvälle oluen ja ruoan rakkaudelliseen liittoon Fabriciin on saatu myös...
August von Trapen hulppealla terassilla voi rentoilla raikkaiden drinkkien ja huurteisten mallashyväisten lisäksi myös ruoan parissa. Hans Välimäen luotsaaman...
Plevnan hanoihin on kesäkelien kunniaksi napattu kiinni huikea ja mielenkiintoinen Mount Evans Saison. Yllätyksellisen saisonista tekee se, että se...
Plevnassa on valmistettu jo pitkään paria omenasiideriä, puolikuivaa sekä erittäin kuivaa suodattamatonta siideriä, mutta jo jonkin aikaa on panimomestari...
Plevnan annokset ovat rehtiä ja runsasmakuista ruokaa, joka istahtaa mainiosti talon omien oluiden kyljessä nautiskeltavaksi. Vaikka annosvalikoima on muuten...
Hans Välimäen ohjastama belgialainen bistro August von Trappe palvelee asiakkaitaan aivan keskustan polttopisteessä, Hämeensillan kupeessa. Rakennus varsin hulppea, mutta...
Kievari Kahdet Kasvot esittelee joka kuukausi yhden kotimaisen pienpanimon ja järjestää olut tastingin kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 16.00, jonka...
O'Connell's on kaupungin ainoa ehta irkkupubi ja koko Suomen ehdotonta irlantilaisaatelia. Pubin isäntänä ja hanojen lupsakkana hallinnoijana on vuodesta 1997...
Ensi vuonna Suomi täyttää komeat 100 vuotta, mitä juhlistetaan koko vuoden ajan monin tavoin. Nordic Brewery on luonut juhlan...
The Bullin Teinitiistait starttaavat 8.11. Tuolloin normaalisti klo 18 alkaen alle 18-vuotiailta kielletty ravintola toivottaa kaikki 13–17-vuotiaat nuoret tervetulleiksi nauttimaan...
Pyynikin Käsityöläispanimo on valmistanut tuonpuoleiseen kauniisti kurkottavan oluen pyhäinpäivän tuntumassa julkaistavaksi. Post Mortem 9% on amerikkalaisen pientislaamon bourbon-valkotammitynnyrissä ruusuveden,...
Meneillään oleva pienpanimobuumi on tehnyt kotimaisten alan toimijoiden tuotteet tunnetuksi useille oluen ystäville. Tällä hetkellä pienpanimoiden määrä on noin...