Arvostettujen ja palkittujen jazzin mestarien tulkinnat yhdessä illassa! Luvassa on ikivihreitä ulkomaisia ja kotimaisia kappaleita jazzin, swingin ja bluesin maailmasta.

Heikki Sarmanto (piano), Juhani Aaltonen (saksofoni, huilu) Reiska Laine (rummut), Pekka Sarmanto (basso) ja Maija Hapuoja (laulu) nähdään Tampere-talossa torstaina 7.12.2017.

Viisi suomalaisen jazzin todellista legendaa nähdään harvinaisissa yhteiskonserteissa. Jazzin legendat -konsertit esittelevät viisi alansa todellista huippumestaria. Nämä suomalaiset musiikkimaailman legendat ovat olleet estradilla jo 50 vuoden ajan, ja heidät nähdään nyt viimein samalla lavalla.

Suomalaisen jazzin legendat esittävät konsertissa kokonaisuudessaan uusimman levynsä Tomorrow is You sekä muutamia ikivihreitä jazzin, swingin ja bluesin maailmasta.

– Tomorrow is You on paras levymme, kertoo Heikki Sarmanto.

– Se on monipuolinen kokonaisuus eri rytmejä ja vie kuuntelijansa mukanaan pienelle matkalle maailman ympäri Pariisin tunnelmista Latinalaisen Amerikan huumaan.

– Lisäksi konserteissa kuullaan muutamia lauluja aiemmilta vuosilta. Joukossa on samoja kappaleita, jotka ovat kulkeneet mukanani jo vuosikymmenten ajan ja joista yhteistyöni Heikki Sarmannon kanssa aikanaan alkoi, kertoo Maija Hapuoja.

Jokainen konsertin artisteista on oman alansa taituri, ja konsertti onkin samalla todellinen muistelumatka suomalaisen jazz-maailman historiaan. Voidaan jo melkoisella varmuudella todeta, että tämä on viimeinen kerta, kun nämä legendat nähdään samalla lavalla.

 

 

Tapahtuma


Jazzin legendat: Sarmanto, Aaltonen, Laine, Sarmanto, Hapuoja

Päivä: to 7.12.
Aika: 19:00
Hintaluokka: 24-29
Tapahtuman kotisivut: https://tampere-talo.fi/tapahtumat/jazzin-legendat/

Tapahtumapaikka


Tampere-talo
Tampere-talo
Yliopistonkatu 55
Tampere
 Hotellit läheisyydessä