Down Home Kivi esittelee torstaina 21.9.2017 runsaasti huomiota herättäneen  blues & roots-bändin. Lena & The Slide Brothers saapuu vihdoinkin ensivisiitille Kulttuuriravintola Kiveen.

Bändi on vuodesta 2009 alkaen yhdistellyt sujuvasti amerikkalaisia blues- ja roots-vaikutteita. Yhtyeen debyyttilevy Turn it on ilmestyi vuonna 2010 ja esitteli pääasiassa akustisin instrumentein operoivan bändin. 2013 julkaistu seuraaja Shine Your Light toi esiin yhtyeen sähköisemmän ja rankemman puolen.

Bändin kolmas levy The Road julkaistiin 8.4.2016. Albumi on saanut hienoja arvosteluja ympäri Eurooppaa alan lehdissä ja sivustoilla. Myös bluesradiot kautta maailman ovat ottaneet levyn soittolistoilleen.

Oman tuotannon lisänä kuullaan keikoilla versioita tarkoin valituista lainakappaleista. Orkesteri on esiintynyt klubikeikoilla, konserttisaleissa sekä useimmilla kotimaisilla rytmimusiikkifestivaaleilla. Vuonna 2016 bändi keikkaili myös Virossa ja Ruotsissa.

Lena & The Slide Brothers esiintyi Suomen edustajana huhtikuussa Italian Torrita di Sienassa järjestetyssä European Blues Challenge 2016- kilpailussa. Finnish Blues Awards 2017 – gaalassa bändi vastaanotti vuoden yhtye sekä vuoden kappale- palkinnot.

Lena Lindroos – laulu, basso
Matti Kettunen – kitarat, laulu
Ykä Putkinen – kitarat, laulu
Juha Litmanen – rummut, lyömäsoittimet

Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista – blueslovers.info(at)gmail.com

 

Tapahtuma


Down Home Kivi: Lena & The Slide Brothers

Päivä: to 21.9.
Aika: 21:30
Hintaluokka: 15/12
Tapahtuman kotisivut: http://www.blueslovers.org/

Tapahtumapaikka


Kulttuuriravintola Kivi
Kulttuuriravintola Kivi
Kivi Keskustori 2
Tampere