ravintola-frankly-tampereella

Välimerellinen ravintola Frankly on pyörinyt jo kymmenen vuotta samalla liikeidealla: tarjotaan hyvää palvelua ja itse valmistettua maukasta ruokaa. Hyvää ja toimivaa ei kannata muuttaa, ainoastaan maustaa. Vaikka Franklyn toimintamalli onkin osunut nappiin asiakkaiden mielihalujen suhteen, kertoo ravintoloitsija Lasse Vidman oppivansa aina vaan uutta vieläkin.

Kymmenen vuotta sitten Lasse oli varsin nuori ravintolayrittäjäksi, mutta kokemusta oli parikymppisestä asti niin Astorista kuin ulkomailtakin. Ravintola-ala on Lassella veressäkin, sillä hänen isänsä, Jorma Vidman, on tehnyt pitkän uran Astorin suosittuna ja tunnettuna hovimestarina. Myös kahvi on vienyt Lassea mennessään siinä määrin, että mies voitti vuonna 2002 SM-barista -tittelin ja kävi kisaamassa mainiosti myös Bostonissa asti. Franklyssa saa siis taatusti hyvää kahvia, minkä takia monet poikkeavat ihan vaan kupposellekin.

– Meille voi vaan tulla istumaan ja nautiskelemaan, henkilökuntamme pitää huolta. Ruokailun sijaan voi piipahtaa tosiaan vaikka kahville ja juttelemaan. Monet kanta-asiakkaat käyvät ihan vaan moikkaamassakin ohi kulkiessaan, Lasse kertoo.

Nimenomaan asiakaspalvelu onkin miehen juttu. Lasse työskentelee mielellään salin puolella ja juttelee ihmisten kanssa.

– Perjantai- ja lauantai-illat ovat parhaita päiviä olla töissä. On henkeä ja hulinaa, puheenporina käy!

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Frankly tähtää moderniksi klassikoksi – Uudet omistajat panostavat palveluun ja raaka-aineisiin

HUOM! Tämä ravintola on lopettanut toimintansa Mutkatonta mutta laadukasta. Rehtiä ruokaa kunnon raaka-aineista asiakasta kuunnellen ja palveluun paljon panostaen. Näillä linjauksin on aloittanut uusien omistajien...

15-vuotias Frankly on kohtelias ja vieraanvarainen klassikko uusin annoskujein

Frankly on palvellut samalla paikalla Hämeenpuiston kupeessa pintansa pitäen jo 15 vuotta. Liikeidea on ollut toimiva alusta asti: tarjotaan hyvää palvelua ja itse valmistettua,...

Franklyn ensimmäinen sesonkimenu ammentaa makunsa riista- ja sadonkorjuuantimista

Uusi keittiömestari Jani-Matti Niininen on ottanut ruoka-asiakseen uudistaa Franklyn ruokatuotetta paremmin sesongit huomioivaksi ja hyödyntäväksi. Nyt tarjolle onkin luotu à la cartea huomattavasti taajempaan...