norwegianNorwegianin suosituimmat matkakohteet lähtökaupunki Helsingistä ovat Lontoo, Barcelona ja Nizza sekä rantalomakohteet Mallorca ja Malaga. Näihin viiteen kohteeseen lennetään useita kertoja viikossa.

Kaupunki- ja viikonloppumatkojen kysyntä on suurta ja Norwegian lentääkin Lontooseen seitsemänä päivä viikossa ja Barcelonaan kuutena päivänä. Nizzaan pääsee suorilla lennoilla viisi kertaa viikossa. Lontooseen on mahdollista päästä kaksi kertaa päivässä.

Välimeren alue on yksi suomalaisten suosituimmista matkakohteista ja Norwegian lentääkin kuudesti viikossa Malagaan ja neljä kertaa viikossa Mallorcalle.

Cala Moron uimaranta on Mallorcan todellinen kohokohde. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.
Cala Moron uimaranta on Mallorcan todellinen kohokohde. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

– Meidän viisi suosituinta kohdettamme Helsingistä osoittavat sen, että suomalaiset haluavat matkustaa tänä kesänä ostoksille ja aurinkoon, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Norwegianin koneet on pääsääntöisesti varustettu ilmaisella WiFi-yhteydellä. Yhtiön Mallorcan, Barcelonan ja Lontoon reiteillä palvelua käyttää 60–65 prosenttia matkustajista.

Norwegianin Facebook-sivustolla keskustelu käy kuumana: mikä on kesän lomaparatiiseista yksi ylitse muiden? Tässä muutama veikkaus:

”Alicante. Miksi ei olisi! Sopiva lentomatka mukavasti Norwegianilla. Lämpö ja ystävällisyys! Romantiikkaa unohtamatta.”

”Barcelona! Siellä on kaikki ja kaikkea!”

”Lontoo. Kesällä sadekaan ei tunnu yhtään niin pahalta.”

Ranskan Rivieran keskipisteessä Nizza on harvinaislaatuinen kaupunkilomakohde. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.
Ranskan Rivieran keskipisteessä Nizza on harvinaislaatuinen kaupunkilomakohde. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

”Nizza!! Rakkaan kanssa Ranskaan. Rannoille rentoutumaan ja ravintoloihin rallattelemaan. Norskin uusilla koneilla ja mukavalla henkilöstöllä varustetuilla koneilla sitä mielellään lähtisi…”

Hakusanat: Barcelona, Nizza, Alicante, Norwegian, Malaga, Mallorca, Espanja, Espanja, Ranska, Lennot