ravintola-pinella-turku-ravintolatTurkulaisen ravintola Pinellan asiakkaita hemmotellaan loppuvuodesta uudella upealla viinimenulla. Zenato-menu on saatavilla Pinellassa 5.11.-21.12.2013 välisenä aikana.

Zenato-menupaketti sisältää kolme ruokalajia yhteensopivine viineineen. Menun on suunnitellut Pinellan keittiömestari Simo Hallikainen yhdessä Zenato-viinitilan edustajien kanssa.

Menun alkuruokana on lohta, maa-artisokkapannacottaa ja jokirapukreemia. Pääruoaksi puolestaan nautitaan saksanhirveä. Menun kruunaa tumma suklaa vadelman ja pistaasin kera. Jokaista ruokalajia täydentää tarkkaan valittu Zenato-viinitilan viini.

Zenaton viinit ovat kansainvälisesti arvostettuja ja viiniasiantuntijoiden ylistämiä. Zenato on perheomisteinen viiniliike, jonka Sergio Zenato perusti vuonna 1960. Zenaton 70 hehtaaria käsittävät viinitarhat sijaitsevat Veneton maakunnassa Luganan ja Valpolicella Classicon parhailla alueilla, jossa Garda-järven läheisyyden ansiosta vallitsee kasvuolosuhteille otollinen mikroilmasto. Tuotannon kiintopisteitä ovat Luganassa kotoperäisestä rypälelajikkeesta Trebbiano di Luganasta valmistettu valkoviini ja Valpolicellan alueella viinien aateliset Amarone ja Ripassa.

Zenaton viinifilosofia nojaa vahvasti oman alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin sekä perinteen kunnioittamiseen, mutta myös jatkuvaan uudistumiseen ja laadun kehittämiseen.

Zenato-menu lanseerataan tiistaina 5. marraskuuta järjestettävällä winemaker-illallisella, jolloin Pinellaan saapuu itse Alberto Zenato. Winemaker illallinen alkaa kello 18.30 ja vapaita paikkoja voi tiedustella Pinellasta p. (02) 445 6500 tai info@pinella.fi.

Ravintolan kotisivut

pinella.fi