Ostroferia on huipputason illallisravintola Oulussa. Ravintolan omistaa sympaattinen pariskunta, joka on hakenut oppinsa Helsingin ja Oulun huippuravintoloista. Ravintola on nykyisellä paikalla suljettu ja pariskunta on löytänyt jotain aivan uutta!

Tilanne 2.10.2022.

Palvelua on ylistetty yhdessä kera ruoan, jonka raaka-aineista löytyy läheltä hankittua ja luomua. Ostroferia hellii asiakkaitaan myös hyvällä viinivalikoimalla.

Ravintola tarjoilee lähialueen raaka-aineista valmistettuja pieniä ruoka-annoksia, joita voit tilata yhden tai isompaan nälkään useamman. Valikoimassa on viinejä klassikkotaloilta ja pientuottajilta, mutta myös mainioita pienpanimo-oluita.

Katso myös Oulun parhaat ravintolat -poimintomme

Oulun parhaat ravintolat – 10 gastronomista elämystä

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Google.com
9.2
TripAdvisor.fi
9.0
Facebook.com
9.6
ostroferiaOstroferia on huipputason illallisravintola Oulussa. Ravintolan omistaa sympaattinen pariskunta, joka on hakenut oppinsa Helsingin ja Oulun huippuravintoloista. Ravintola on nykyisellä paikalla suljettu ja pariskunta on löytänyt jotain aivan uutta! Tilanne 2.10.2022. Palvelua on ylistetty yhdessä kera ruoan, jonka raaka-aineista löytyy läheltä hankittua ja luomua. Ostroferia hellii...