islanti-talvella
Islanti on ympärivuotinen matkakohde, jonne on paras ajakohta matkustaa silloin kun sinulla on itsellesi aikaa.

Myös lomasesonkien ulkopuolella vierailu satujen saarella on virkistävä vaihtoehto ja lähellä. Muutaman päivän irtiotossa voi jo huomata maan upean energian ja inspiroitua. Kun käynnin suunnittelee hyvin siitä saa paljon irti ja tuntuu kuin olisi ollut pitkällä matkalla.

Monet suunnittelevat matkaa Islantii kesäkaudella joka on upea vaihtoehto mutta sen ilmasto talvellakin on leuto, ja erityisesti kevät ja syksy tarjoavat erilaisen elämyksen – ja tarjonta on monipuolinen. Ilma on aina raikas, luonnokylpylät ja kulttuuri – aktiiviloma palvelut aina saatavilla. Myös meillekin tutut pohjoisen revontulet ovat todella vahvat ja kirkkaat Islannissa. Usein jää huomaamatta että Islannin puuton kuumaisema on upean erilainen meille suomalaisille. Jos esimerkiksi siitepölyn aika on sinulle haasteellinen – Islannissa sitä ongelmaa vähäisen kasvillisuuden vuoksi ei ole. Yleisen ja hyvän wellness tarjonnan lisäksi, esimerkiksi Blue Lagoon on lääketieteellisesti todettu vaikuttavan parantavasti esimerkiksi psoriasis ongelmaan. Pieni yksityiskohta joka voi antaa uuden ulottuvuuden matkustukseen.

Kulttuuri ja musiikki on tärkeä Islanti elämystä. Monet tapahtumat kuten Iceland Airwaves ovat hieno tapa tutustua tuleviin musiikkitrendeihin, mutta toisaalta uusi upea Harpa musiikkitalo meren äärellä tarjoaa klassisen musiikin ystävälle unohtumattoman elämyksen. Design March on muotoilun ystävien kokoontuminen jossa Suomi on aina arvossaan. Luonto ja lisäksi Islanninhevoset tuovat varman sisällön ja hyvän mielen vaikka ratsastus ei olisikaan itse matkan syy. Sanotaan että Islannissa voi nauttia maailman parasta kalaruokaa ja ravintolat upeita – ja niistä saatu palaute on lähes poikkeuksellisesti myönteistä. Raaka-aineet kalan ja lihan osalta ovat ensiluokkaisia ja keittiömestari ovat tuoneet kansainvälisen otteen esillepanoon sekä laatuun ja sen huomaa varmasti. – sitäkin varten on tarjolla kansainvälinen Food & Fun festivaali helmikuun lopulla.
Kaupunkiloma Reykjavikissa ja Islannissa voi olla elämäsi paras matka. Varaa matkasi valtuutetusta matkatoimistosta tai sivustolta www.icelandair.fi