Vuoden Keittiöteko 2018: Ammattilaiset palkitsivat kestävään kehityksen pyrkivän Ultiman
Kaksi ennakkoluulotonta kokeilua edustavaa ja uudenlaisin keinoin hävikin vähentämiseen kokeilevaa ravintolaa palkittiin Vuoden Keittiöteko -palkinnolla. Ekologisuuteen, lähiruoka-ajatteluun ja kestävään kehitykseen tähtäävä Ultima on uusi ravintola, joka avattiin Finnjävelin paikalle Helsingin Etelärannassa keväällä 2018. Yleisön suosikkina palkittiin Gastro Bar Sesonki, joka on yhdessä K-Citymarket Järvenpään kanssa tuonut Suomeen maailmalta tunnettua grocerant-ilmiötä. – Iloksemme tämän vuoden kilpailussa nousi selkeästi esiin … Jatka artikkelin Vuoden Keittiöteko 2018: Ammattilaiset palkitsivat kestävään kehityksen pyrkivän Ultiman lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen