famu-ravintola-toolossa

Helsingin Scandic Park -hotellin ravintola on avattu uudistuksen jälkeen. Famu & Bar on urbaani ravintola, jossa hellä ja lämmin huolenpito sekä välittäminen ovat käsin kosketeltavissa.

famu-ravintola-annos

famu-ravintola-toolo

Scandic Parkin Famu & Bar -ravintola on töölöläinen kohtaamispaikka, joka kätkee sisälleen rennon baarin ja lämminhenkisen ruokapaikan. Famun ruokalistalla on klassikkoannoksia maailmalta uudella tavalla tarjoiltuna sekä perinteisiä suomalaisia herkkuja, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettuina. Ravintola tarjoilee talon omaa olutta, herkullista ruokaa ja raikkaita drinkkejä myöhäiseen iltaan saakka.

”Uuden ravintolan avaus on osa hotellimme uudistusprosessia. Halusimme luoda Famusta rennon mutta tyylikkään olohuoneen, jonne jokainen on lämpimästi tervetullut,” kertoo F&B Manager Jouko Puranen

Scandic Park -hotellin uudistus perustuu Scandicin luomaan uuteen hotellikonseptiin. Hotellin tilojen suunnittelussa on hyödynnetty vaikutteita sitä ympäröivästä urbaanista puistosta, joka tarjoaa jokaiselle elämyksiä ja inspiraatiota. Viihtyisä ja ilmapiiriltään rento tunnelma välittyy hotellin ulko-ovelta hotellihuoneisiin saakka. Se näkyy materiaalivalinnoissa, kalusteissa, valaistuksessa ja ilahduttavissa yksityiskohdissa. Scandic Park -hotellin suunnittelu on ruotsalaisen arkkitehtitoimisto Doosin käsialaa.

Ravintolan kotisivut

www.scandichotels.fi