Minä ja Leonard

Minä ja Leonard tunnelmoi joulukuussa Helsinginkadun näyttämöllä. Ryhmäteatterin johtaja, näyttelijä ja ohjaaja Juha Kukkonen esittää huikealla lavakarismallaan ja palavalla äänellään laulaja, lauluntekijä ja runoilija Leonard Cohenin (1934 – 2016) elämänmakuisia lauluja suomeksi.

Cohenin laulut punoutuvat osaksi fiktiivistä ja tapahtumarikasta tarinaa Kukkosen ja Cohenin ystävyydestä sekä villistä nuoruudesta.

Kukkosen kanssa lavalla ovat kitaristi Valtteri Bruun, taustalaulaja Anna Kasper sekä haitaristi ja kosketinsoittaja Jari Komulainen.

Minä ja Leonard -lauluilta sai ensiesityksensä Pengerkadun näyttämöllä vuonna 2010. Kesällä 2021 lauluiltaa esitettiin Suomenlinnan kesäteatterissa.

”YLEISÖ ON MUKANA KUKKOSEN JUTUISSA TÄYSILLÄ SYDÄMILLÄ. MYÖS BIISIEN TULKINTA ON USKOLLISTA COHEN-TUNNELMALLE JA SURUMIELINEN ALAKULO RIMPUILEE RIIMIEN ÄLYKKÄÄSSÄ SANOMASSA, TAVOITTAEN VÄLILLÄ MYÖS HUUMORIA JA SARKASMIA.” – MARJUT SALAMA / KALLIOLAINEN

Lauluillassa kuultavat kappaleet ovat suomentaneet A.P. Sarjanto ja Kukkonen sekä sovittaneet Juha Kukkonen ja Jari Komulainen.

Esityksen kesto on 1 tunti ja 40 minuuttia sisältäen väliajan.

To 16.12. klo 19
Pe 17.12. klo 19
La 18.12. klo 14

 

Tapahtuma


Minä ja Leonard

 Päivä: la 18.12.
 Aika: 14:00
 Hintaluokka: 33€  Ticketmaster.fi