KOTISIVUT

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali rokkaa ja kokkaa jälleen! 13.–16. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 12 huippuravintolaa.

Mukana on mm. kolme helsinkiläistä Michelin-tähditettyä ravintolaa sekä huippuja Tampereelta, Turusta ja Kirkkonummelta. Vaihdon välineinä toimivat markat, joita saa lunastaa kukkaroonsa euron kappalehintaan. Markalla siis saa ja hevosella pääsee, kun karauttelee maistelemaan ravintoloiden annoksia omavalintaisissa yhdistelmissä. Hevostakin muuten tarjolla on.

Taste of Helsingissä kukin ravintola laatii ja tarjoaa kolme nimikkoannostaan, joita voi nautiskella alueella tarjolla olevien juomien sekä taustalla soivan letkeän live-musiikin tahtiin. Viini-, samppanja- sekä olutvalikoima tulee olemaan tasokas. Luvassa on lisäksi lukuisia tastingeja niin viinien, samppanjoiden kuin oluidenkin ystäville, sekä maan huippukokkien ruoanlaittoesityksiä. Paikalla on myös monia yrityksiä erilaisine suolaisine sekä makeine herkkuineen.

Mukana makuilevat Aito, Ask, Bistro O mat, C, Demo, Gaijin, Juuri, Luomo, Muru, Olo, Smör ja Toscanini.

Lippuja myydään sekä ennakkoon että portilta.

KOTISIVUT