[TAPAHTUMA MENNYT]
  TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

Taste of Helsinki -ravintolakattaus edustettuna.

Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali rokkaa ja kokkaa jälleen! 12.–15. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 11 huippuravintolaa, seitsemän niistä uusia tulokkaita tapahtumassa.

Taste of Helsingissä kukin ravintola laatii ja tarjoaa kolme nimikkoannostaan, joita voi nautiskella alueella tarjolla olevien juomien sekä taustalla soivan letkeän live-musiikin tahtiin. Viini-, samppanja- sekä olutvalikoima tulee olemaan tasokas. Luvassa on lisäksi lukuisia tastingeja niin viinien, samppanjoiden kuin oluidenkin ystäville, sekä maan huippukokkien ruoanlaittoesityksiä. Paikalla on myös monia yrityksiä erilaisine suolaisine sekä makeine herkkuineen.

Tänä vuonna tapahtumassa nähdään fine diningin lisäksi myös katuruokaa, pop up -ravintola ja kovasti toivottua kasvisruokaa. Tapahtuman johtaja Barry MacNamara kertoo, että he halusivat ravintolakattauksen heijastavan tämän hetken ruokatrendejä. TOH tulee tarjoamaan koko suomalaisen ruokakulttuurin kirjon katuruoasta ja pop up -ravintoloista Michelin-tähtiin.

Mukana aikaisemminkin olleista ravintoloista uudelleen makuhermoja hurmaavat Ask, kirkkonummelainen Bistro O mat, Demo ja Juuri. Uusia tulokkaita ovat tamperelainen Bertha, Farang, Gastrobar Emo, Kaartin Hodari & Hummeri, Postres, Sami Tallbergin pop-up sekä ahvenanmaalainen Smakbyn.

Tampereelta tärähtää!

Tamperelainen ravintola C oli mukana kahdessa ensimmäisessä Taste of Helsinki -tapahtumassa, joten perin taidokas tamperelaisedustus säilyy Berthan myötä TOH:ssä edelleen. Berthan porukka toivotettiinkin lämpimästi tervetulleeksi maineikkaaseen ravintolaporukkaan.

– Tapahtuman henki on aivan ainutlaatuinen. Tiedotustilaisuudessa oli ilo huomata helsinkiläisten kollegoiden vilpitön tervetulotoivotus mukaan todella kovaluokkaiseen porukkaan. Tämän vuoksi haluamme ehdottomasti osaltamme näyttää, että osaamista on myös kehä kolmosen ulkopuolella, kuvailee Mika Roito Berthasta.

 
Taste Of Helsinki 12.6. – 15.6.2014 Kansalaistorin puistossa Töölönlahdella

Liput ovat myynnissä Tiketissä osoitteessa www.tiketti.fi.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy