Ylva Haru

  325
  Ylva Haru keikat Helsinki
  la 1.4. Aika: 21:00
  G Livelab Helsinki | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Laulaja-lauluntekijä Ylva Haru (Lotta Jääskelä) julkaisi odotetun kakkosalbuminsa Perhosten valtakunta syksyllä. Rakastettu laulaja-lauluntekijä saapuu keväällä 2023 Helsingin G Livelabiin.

  Ylva Haru on suomenkielistä folk/rock-americana -henkistä musiikkia tekevä laulaja-lauluntekijä ja tuottaja, jonka laulujen keskiössä on tekijänsä sisäinen soiva maailma.

  Ylva Harun tarina on lähtöisin Klovharusta, Tove Janssonin mökkisaarelta, missä yövyttyään Jääskelä sai kokea luonnon puhuttelevan mystisen energian syksyllä 2012. Hän kuuli siellä jotain, mistä kaksi vuotta myöhemmin syntyi artisti nimeltä Ylva Haru, ja se jokin soi nyt laulujen muodossa. Suomenkielistä folk/rock-americana -henkistä musiikkia tekevä laulaja-lauluntekijä ja tuottaja on luonut nahkansa juurevan soundin ja lauluharmonian ympärille.

   


  Tapahtumat > Jazz


  Ylva Haru
  la 1.4.
  21:00
  Hintaluokka: 27,50 € Tiketti.fi

  Tapahtumapaikka


  G Livelab Helsinki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

  Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

  Katso myös G Livelab Tampere

  Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

  Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä. Marskin sijainti on optimaalinen erityisesti Junalla ja linja-autolla kulkeville lähilomailijoille.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  G Livelab Helsinki KOHOKOHTIA

  ke 22.3.19:00 [TO 23.3.] Aki Rissanen Hyperreal Helsingin G LivelabissaG Livelab Helsinki
  la 1.4.21:00 Ylva HaruG Livelab Helsinki  Lisää samanlaisia tapahtumia
  JAZZ TAMPERE | JAZZ HELSINKI
  Jazz-, blues-, roots- ja etnomusiikkitapahtumien kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.