Waltteri Torikka: Natale – Oi jouluyö –joulukonsertti

  Waltteri Torikka: Natale – Oi jouluyö –joulukonsertti
  ti 21.12.
  19:00
  Johanneksen kirkko | Korkeavuorenkatu 12, Helsinki | iCal

  Karismaattinen Waltteri Torikka suuntaa tänä vuonna viidentoista konsertin käsittävälle Natale – Oi jouluyö –joulukonserttikiertueelle.

  Tiistaina 21.12. Johanneksen kirkossa on luvassa taidokkaan Torikan ainutlaatuisia tulkintoja kaikille tutuista joululauluklassikoista ja uusista joululauluista.

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  Kiertue vie maamme upeimpiin laulajajiin kuuluvan baritonin tunnelmallisiin kirkkoihin ympäri Suomen. Luvassa on tuttuja joululauluklassikoita, Waltterin Sydämeni joulu -albumin kappaleita ja tunnelmaan sopivia maistiaisia mm. Toivo-albumilta.

  Joulukiertueelle Torikan kanssa lähtevät Juha Savela (kitara), Markus Pajakkala (puhaltimet ja lyömäsoittimet) ja Eero Ignatius (kontrabasso).

  – Odotan kovasti, että pääsen kiertämään pitkän tauon jälkeen Suomea ristiin rastiin sekä tuomaan laulun ja musiikin siivin joulumieltä ihmisille. Joulukonsertit tuovat myös itselleni joulun, kertoo MTV:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa paraikaa hurmaava Torikka.

  Toimituksen vinkki! Joulukonserttiin voi kätevästi yhdistää joululounaan ja jouluostokset ystävän kanssa.

   


  Tapahtuma


  Waltteri Torikka: Natale – Oi jouluyö –joulukonsertti
  Päivä: ti 21.12.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 37 Ticketmaster.fi


  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Johanneksen kirkko
  Korkeavuorenkatu 12
  Helsinki

  Korkeavuorenkatu 12
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan
  LISÄÄ