Volbeat, Baroness, Danko Jones

  ke 27.11.
  19:00
  Hartwall Arena | Areenankuja 1, Helsinki | iCal

  Seitsemännen studioalbuminsa julkaiseva Volbeat saapuu Suomeen osana Rewind, Replay, Rebound -maailmankiertuettaan. Kiertue saapuu Helsingin Hartwall Arenalle keskiviikkona 27.11.2019. Erikoisvieraina kiertueella ja Suomenkin keikalla nähdään Baroness sekä Danko Jones.

  Perustamisvuodestaan 2001 lähtien Volbeat on niittänyt suosiota ainutlaatuisella yhdistelmällään klassista rock’n’rollia, heavy metallia ja rockabillyä. Vaikutteita voi kuulla Johnny Cashista Elvikseen ja Metallicasta Slayeriin. Yhtyeen omintakeinen musiikillinen kaava on ollut myös valtava kaupallinen menestys ja taannut yhtyeelle myös kriitikoiden suosion. Volbeatin muodostavat Michael Poulsen (kitara/laulu), Jon Larsen (rummut), Rob Caggiano (kitara) ja Kaspar Boye Larsen (basso).

  Tanskalainen rocksuuruus, Volbeat, on juuri julkistanut uuden studioalbuminsa julkaisupäivän, uuden musiikkivideon kappaleesta “Leviathan” sekä maailmankiertueensa päivämäärät. Volbeatin seitsemäs studioalbumi ”Rewind, Replay, Rebound” julkaistaan perjantaina 2. elokuuta ja sen on tuottanut yhtyeen pitkäaikainen luottokumppani Jacob Hansen, yhdessä kitaristi Rob Caggianon ja laulaja Michael Poulsenin kanssa.


  Tapahtuma


  Volbeat, Baroness, Danko Jones
  Päivä: ke 27.11.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 49,90€ Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Hartwall Arena
  Hartwall Arena
  Areenankuja 1
  Helsinki

  Areenankuja 1
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Hartwall Arena Lippuja

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan