Viimeinen illuusio

  420
  Viimeinen Illuusio Kuvaaja: Matti Rajala Video: Tuukka Raitala
  Viimeinen Illuusio Kuvaaja: Matti Rajala Video: Tuukka Raitala

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  su 28.5. Aika: 19:00
  Peacock-teatteri | Linnanmäki, Helsinki | iCal

  Suomen Komediateatterin Viimeinen illuusio tarjoilee Peacock-teatterin yleisölle hätkähdyttävää magiikkaa, viihdyttäviä taikatemppuja sekä musiikin ja komedian juhlaa.

  Linnanmäellä esitettävässä hauskassa tarinassa palataan taikashown menestysvuosiin ja selvitetään viimein mitä kulisseissa ja estradilla oikeasti tapahtui. Mikä oli dramaattinen viimeinen illuusio, johon taikuus Linnanmäellä päättyi?

  Viimeinen illuusio marssittaa Komediateatterin lavalle vaikuttavan kattauksen taikuutta rakastavia huippuesiintyjiä. Ammattitaikuri Joni Pakanen sekä taikuri ja koomikko Janne Kataja avustajanaan komedienne Kiti Kokkonen, tarjoavat naurua ja hämmästyttäviä elämyksiä koko perheelle. Esitystä rytmittää Katja Lapin yhden naisen orkesteri. Viimeisen illuusion on ohjannut ja käsikirjoittanut Katajan entinen taikuriavustaja Niina Lahtinen. Epookkisen maailman näyttämölle luo lavastaja Peter Ahlqvist.

  Viimeinen illuusio on hauska näytelmä rakkaudesta ja mustasukkaisuudesta, sen parissa lumoutuvat sekä aikuiset että lapset.

  Esitykset 28.4.-02.06.2023

  Rooleissa:
  Janne Kataja
  Kiti Kokkonen
  Joni Pakanen
  Katja Lappi

  Käsikirjoitus ja ohjaus:
  Niina Lahtinen


  Tapahtumat > Stand up


  Viimeinen illuusio
  su 28.5.
  19:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Peacock-teatteri


  Legendaarisessa vaudeville-teatterissa eli Linnanmäen Peacockissa on tarjoiltu vavahduttavaa ja hulvatonta viihdettä vuodesta 1950.

  Peacock-teatteri KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Stand up -tapahtumat