Vadelmavene-komediaristeily: Sami Hedberg, Niko Kivelä, Ilari Johansson, Heli Sutela, Jacke Björklund, Mika Eirtovaara, Pete Kosonen…

  Vadelmavene-komediaristeily: Sami Hedberg, Niko Kivelä, Ilari Johansson, Heli Sutela, Jacke Björklund, Mika Eirtovaara, Pete Kosonen...
  su 19.11.
  15:15
  M/S Silja Europa | Länsiterminaali 1 Tyynenmerenkatu 8, Helsinki | iCal

  Sami Hedbergin pitkään hautoma ajatus komedian ja risteilyn yhdistämisestä toteutuu sunnuntaina 19.11.2017, kun Suomen suurin matkustaja-alus Silja Europa lastataan Suomen ykköskoomikoilla, musiikilla ja teatterilla.

  Aikaikkuna soveltuen risteilyn ajalle voi kohdistaa myös hulvattomat pikkujoulut. Vadelmavene-nimeä kantava tapahtuma on Pohjoismaiden ensimmäinen komediaristeily.

  Vadelmavene-komediaristeily tarjoilee viihdettä laajalti laidasta laitaan, ja laivan esiintymislavoilla nähdäänkin yhteensä yli 20 koomikkoa, artistia ja esiintyjäryhmää aina 80-luvulta tähän päivään asti. Komeaa ohjelmistoa tähdittävät Suomen ykköskoomikot Sami Hedberg, Niko Kivelä, Ilari Johansson, Heli Sutela, Jacke Björklund, Mika Eirtovaara, Pete Kosonen, Fredrik Lilius, Jape Grönroos, Riku Suokas, Zaani ja äänivirtuoosi Rudi Rok.

  Risteilyn musiikillisesta annista vastaavat Sami Pitkämö Orkesteri feat. Roope Salminen, Kalevauva.fi, Bat & Ryyd, Pedro Hietasen ja M.A. Nummisen muodostama Gommi ja Pommi, Jouni Hynysen ja Miitri Aaltosen Duo Kummitusjuna sekä Hedbergin, Kivelän, Björklundin ja Eirtovaaran muodostama stand-upia ja cover-musiikkia yhdistelevä The Comedians -ryhmä.

  Komediaristeilyllä pääsee nauttimaan myös improteatterista Roope Salmisen johtaman improryhmä Kolinan johdolla, ja lisäksi yleisö pääsee todistamaan tavallisista perheenisistä koostuvan Daddytummy-Dancers –ryhmän maailman ensi-iltaesitystä. Moni Vadelmavene-ohjelmiston esiintyjistä nousee risteilyn aikana lavalle useampaan otteeseen. Lisäksi komediaristeilyn järjestäjätiimi lupailee nyt julkaistun ohjelmiston lisäksi risteilyvieraille yllätysohjelmanumeroita, jollaisia ei ole ennen tässä maassa nähty.

  – Tämän Vadelmavene-risteilykonseptin suunnittelu on lähtenyt totaalisesti käsistä, naurahtaa Hedberg.

  – Minulla on ollut jo pitkään idea komediaan pohjautuvasta risteilykonseptista, ja kun keväällä löysin ympärilleni tiimin hyvällä tavalla vinksahtaneista festivaalijärjestäjistä, niin alkoi tapahtua. Suunnittelupalaverimme ovat venähtäneet ylipitkiksi, kun hyviä ideoita on tullut niin paljon, ja koska ideat ovat olleet oikeasti hyviä, niin päätimme perustaa risteilyjä varten uuden yrityksen, Hedberg kertoo.

  Sami Hedbergin lisäksi Vadelmavene-komediaristeilyn taustalla ovat Summer Up -festivaalin ja Goom-risteilyiden entinen puuhamies Erik Jääskeläinen sekä Jurassic Rock -festivaalin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt.

  Vadelmavene-komediaristeily, M/S Silja Europa

  Lähtö su 19.11.2017 klo 18.30, paluu ma 20.11.2017 klo 16.00

  Ikäraja K-18

  Hytit alkaen 50€ / henkilö

  MATKAINFO

  PÄIVÄ 1

  15.15-17.30 Lähtöselvitys Helsingin Länsiterminaali II-kerros

  17.30 Laivaan nousu

  18.30 m/s Europa lähtee

  22.00 Saapuminen Tallinnaan, ei maihinnousua illalla

  PÄIVÄ 2

  8.00-12.00 Maihin- ja laivaan nousu Tallinnassa. Laivalla on oltava takaisin viimeistään klo 12:00.

  12.30 Laiva lähtee Tallinnasta

  16.00 Saapuminen Helsinkiin


  Tapahtuma


  Vadelmavene-komediaristeily: Sami Hedberg, Niko Kivelä, Ilari Johansson, Heli Sutela, Jacke Björklund, Mika Eirtovaara, Pete Kosonen…
  Päivä: su 19.11.
  Aika: 15:15
  Hintaluokka: 50

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  M/S Silja Europa
  Länsiterminaali 1 Tyynenmerenkatu 8
  Helsinki

  Länsiterminaali 1 Tyynenmerenkatu 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan