Ufon Laulukerho: Jussi Sydänmäki ja Janne Louhivuori

  to 18.4.
  19:00
  Finlandia-talo | Mannerheimintie 13e, Helsinki | iCal

  Muusikko Ufo Mustosen isännöimä, vuonna 2010 alkunsa saanut ja Helsingin eri ravintoloissa vieraillut Ufon Laulukerho majailee nykyisin Finlandia-talo Café Verandassa.

  Ufon Laulukerhon huhtikuun  artistivieraana nähdään omaääninen pianisti-laulaja-lauluntekijä Laura Sippola, joka on työskennellyt omintakeisella urallaan pitkän tovin. Plakkarissa on sooloalbumeita sekä liuta keikkoja niin oman Tuki-yhtyeen keulahahmona kuin pianistina eri artistien kokoonpanoissa. 15-vuotiaana Lapualta kohti uusia mantuja kulkeneen muusikon lauluissa folk ja jazz sekoittuvat pettämättömään melodiantajuun ja omintakeisiin sanoituksiin. Hänellä on tunnistettava ääni ja hän laulaa myös pianollaan. Ufon laulukerhon illassa Lauraa säestää kitaralla Peter Engberg.


  Tapahtuma


  Ufon Laulukerho: Jussi Sydänmäki ja Janne Louhivuori
  Päivä: to 18.4.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Finlandia-talo
  Finlandia-talo
  Mannerheimintie 13e
  Helsinki

  Mannerheimintie 13e
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on Helsingin monipuolisin tapahtumien sekä kongressien keskus, ja on itsessään nähtävyys. Finlandia-talo sai Pohjoismaiden ensimmäisenä kongressi- ja tapahtumatalona kansainvälisesti arvostetun neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksen.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan