[TO 11.2. LIVE & LIVESTREAM] Anna Inginmaa + Samanna

  [TO 11.2. LIVE & LIVESTREAM] Anna Inginmaa + Samanna
  to 11.2.
  19:00
  G Livelab | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Anna Inginmaa tarjoilee torstaina sielukasta vokaalijazzia sooloalbumiltaan Suomen eturivin jazzmuusikoiden säestyksellä.

  Anna Inginmaa on artisti, jazzlaulaja ja tanssija, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin kankaan vaivattomasti täyttävään melodraamaan.

  ​​Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -kokoonpanosta tunnettu artisti julkaisi dybyyttisooloalbuminsa maaliskuussa 2020 Stupido Recordsin kautta. Inginmaa tarjoaa persoonallisten kappaleidensa sekä tulkintansa kautta mieleenpainuvia välähdyksiä itsestään. Teemoihin lukeutuvat juurettomuus, läheisyyden jännitteet ja kussakin ihmisessä pinnan alla kytevät kätketyt maailmat.

  Illan avaa Samanna. Samanna on nelihenkinen bändi Tampereelta, joka esittää kosketinsoittaja-laulaja Anna Pesosen säveltämiä ja sanoittamia kappaleita samannalaisin sovituksin. Samannan musiikkia on vaikea lokeroida vain yhteen tyylilajiin. Musiikissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa folkista, popista ja jazzista. Sanoitusten tärkeä tehtävä on tuoda maailmaan lisää lempeyttä, rakkautta ja toivoa.

  Yhtye työstää parhaillaan kolmatta albumiaan. Aiempia julkaisuja ovat ”Itsetunto” (Texicalli Records, 2019) ”Samanna” (Texicalli Records, 2017) ja 7″ single Ruohonleikkuri/ Syksyn salaisuus (Helmi Levyt, 2015).


  Tapahtuma


  [TO 11.2. LIVE & LIVESTREAM] Anna Inginmaa + Samanna
  Päivä: to 11.2.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka:

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab
  G Livelab
  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  UUTTA! Katso myös G Livelab Tampere

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan