The Soul Sisters: Swing Noir

  116
  The Soul Sisters: Swing Noir

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 30.4.
  Kapsäkki | Hämeentie 68, Helsinki | iCal

  Vappuna swing kuplii Kapsäkissä kuin kuohuviini lauantaina 30.4.2022. SoulSisters on pitkän linjan lauluyhtye, joka Swing Noir-kabareessaan muuntautuu kohtalokkaaksi Femme fatale -kolmikoksi.

  Luvassa on uusia ja vanhoja hittejä 20-luvun salakapakka-otteella, muikeilla koreografioilla ja kimalteella höystettynä.

  LAULU Heidi Kiviharju, Pi Viana ja Anna Wiksten

  RUMMUT Hannu Risku BASSO Jani Snellman

  PIANO Kalle Katz

  KOREOGRAFIA JA OHJAUS Osku Heiskanen

  MUSIIKIN SOVITTAMINEN Heidi Kiviharju, Pi Viana, Anna Wiksten


  Tapahtumat > Jazz


  The Soul Sisters: Swing Noir
  la 30.4.
  16:00
  Hintaluokka: 28 € / 24 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Kapsäkki

  Kapsäkki
  Hämeentie 68
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kallio


  Musiikkiteatteri Kapsäkki on Helsingin Vallilassa sijaitseva kulttuurikeskus, jonka ohjelmisto koostuu kaiken ikäisille katsojille suunnatuista musiikkinäytelmistä, konserteista ja klubeista.

  Paikka on aiemmin tunnettu myös elokuvateatterina. Rakennuksen historia luo yhteyden 1950-luvun suomalaisen designin kulta-aikaan, jota on kunnioitettu myös sisustuksessa. Ravintola isoine erkkeri-ikkunoineen elävöittää Vallilan katukuvaa.

  Samassa talossa toimiva Kapsäkki on taiteilijoiden muodostama osuuskunta, joka on palkittu aiemmin mm. Onnimanni -palkinnolla (2002), Yle:n Vuoden musiikkiteko palkinnolla (2004), Kordelinin palkinnolla (2010) ja Helsingin kulttuurilautakunnan kunniamaininnalla (2009).

  Kapsäkin jäsenistö koostuu musiikki- ja teatterialan ammattilaisista. Jäseniä osuuskunnassa on 35, mutta palkkalistoilla on vuosittain n. 150 taidealojen freelanceria, seitsemän kuukausipalkkaisen työntekijän lisäksi. Kapsäkki onkin merkittävä työllistäjä taidealalla. Kapsäkin jäseniä ovat mm. Pianisti Iiro Rantala, oopperalaulaja Juha Kotilainen sekä näyttelijät Paavo Kerosuo ja Maria Ylipää. Teatterinjohtajana toimii laulaja Reetta Ristimäki.

  Vuonna 2000 perustettu Kapsäkki Osuuskunta perustettiin tarpeesta luoda omintakeista laadukasta suomalaista musiikkiteatteria yhdistämällä tasapainoisesti musiikin ja teatterin freelance-ammattilaisten voimat. Kapsäkin tuotannon kulmakivi ovat kotimaiset kantaesitykset, joista suuri osa on suunnattu lapsille ja koko perheelle. Kapsäkki tunnetaan ennen kaikkea musiikkiteatterin uudistajana ja edelläkävijänä. Kapsäkki on toiminut Helsingin Vallilassa omissa ravintolanäyttämön ja teatteritilan käsittävissä tiloissaan syksystä 2009 lähtien. Kiertuetoiminnan jatkuminen mahdollistaa näyttämöteosten sekä konserttiohjelmien levittämisen kautta maan.

  Metrolla tapahtumaan
  Kapsäkkin on 250 metriä Sörnäisten metroasemalta koiliseen. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

   

  Kapsäkki KOHOKOHTIA

  pe 18.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
  la 19.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
  to 24.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki