The Dire Straits Experience [lisäkonsertti]

  su 13.11.
  20:00
  Finlandia-talo | Mannerheimintie 13e, Helsinki | iCal

  Huikean suosion saanut yhtye järjestää toisen konsertin loppuunmyydyn konserttinsa lisäksi. Sultans of Swing kuultiin ensimmäistä kertaa noin 35 vuotta sitten, ja siitä lähtien se on soinut pitkin maailmaa luoden suuria tunteita. Samalla maailmalle esiteltiin kitaristi ja musiikillinen nero nimeltään Mark Knopfler.

  Dire Straits lopetti toimintansa 20 vuotta sitten ja jätti taakseen suuren ja mahtavan luettelon mestariteoksia. Yli 120 miljoonan myydyn levyn jälkeen suosio ei osoita hiipumistaan ja bändi saa lisää uusia seuraajia vuosi vuodelta.

  Parin vuosikymmenen jälkeen odotukset yhtyeen paluusta alkoivat olemaan kovat, joten Alan Clark, Chris White ja Phil Palmer päättivät järjestää hyväntekeväisyyskonsertin The Royal Albert Hallissa vuonna 2011. Koska legendaarinen Mark Knopfler tekee omaa menestyksekästä soolouraansa, pyysi Alan Clarke laulaja-lauluntekijää Terence Reisia mukaan The Straitsiksi nimettyyn projektiin.

  Kun The Straits reilun kolmen vuoden jälkeen lopetti, olivat he soittaneet yli 150 konserttia yli 25 eri maassa. Keikkapyyntöjen edelleen sadellessa, Chris White sekä Terence Reis päättivät kerätä kokoon The Dire Straits Experiencen. Bändin riveissä nähdään heidän lisäkseen mm. Dire Straitsin viimeisellä kiertueella soittanut rumpali Chris Whitten. Yhtye on täynnä rautaisia ammattilaisia, jotka ovat soittaneet maailman suurimpien artistien kanssa, kuten Mark Knopfler, David Gilmour, Eric Clapton, Paul McCartney, Elton John, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner, Van Morrison, Tom Jones ja Sheryl Crow.

  Chris White työskenteli jo 80-luvulla yhdessä Mark Knopflerin kanssa elokuvamusiikin parissa, jonka jälkeen hän liittyi Dire Straitsiin 1985 ennätyssuosion saaneelle ‘Brothers In Arms ’ -kiertueelle.

  “Kun minua ensimmäistä kertaa lähestyttiin Dire Straits konsertti-idealla The Royal Albert Halliin, en olisi koskaan uskonut, että kukaan voisi astua Mark Knopflerin kenkiin olematta vain halpa kopio hänestä. Olin väärässä. Uskon löytäneeni ainoan ihmisen maailmassa, joka pystyy tähän ja hän on Terence Reis. On erittäin tärkeää, että fanimme ovat ottaneet hänet avosylin vastaan ja hyväksyneet hänet. Nyt voimme taas esittää näitä kappaleita joita yleisömme on pitänyt elossa.” -Chris White

  The Dire Straits Experience
  13.11.2016 Finlandia-talo, Helsinki
  LIPUT: Myynnissä nyt osoitteessa lippu.fi
  75,00 / 65,00 / 55,00 euroa (sis. palvelumaksun)


  Tapahtuma


  The Dire Straits Experience [lisäkonsertti]
  Päivä: su 13.11.
  Aika: 20:00
  Hintaluokka: 75,00 / 65,00 / 55,00

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Finlandia-talo
  Finlandia-talo
  Mannerheimintie 13e
  Helsinki

  Mannerheimintie 13e
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on Helsingin monipuolisin tapahtumien sekä kongressien keskus, ja on itsessään nähtävyys. Finlandia-talo sai Pohjoismaiden ensimmäisenä kongressi- ja tapahtumatalona kansainvälisesti arvostetun neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksen.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan