The Comedy Store: Emmanuel Sonubi, Funmbi Omotayo ja Sarah Keyworth

  716
  The Comedy Store Live Helsingin Apollossa

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 19.11.
  Apollo Live Club | Mannerheimintie 16, Helsinki | iCal

  Iso-Britannian tunnetuin komediabrändi, The Comedy Store, saapuu Suomeen.  Lauantaina 19.11. Apollo Live Clubin lavalle nousevat koomikot Emmanuel Sonubi, Funmbi Omotayo ja Sarah Keyworth.

  Emmanuel Sonubi starttasi uransa koomikkona vain muutamia vuosia sitten ja on noussut nopeasti yhdeksi Lontoon komediapiirien seuratuimmaksi tulokkaaksi. Hulvattoman hauskaksi, lämpimäksi ja ainutlaatuiseksi kuvailtu Sonubi on ehtinyt tehdä debyyttinsa myös television puolella lukuisissa Iso-Britannian paikallisissa komediaohjelmissa.

  Funmbi Omotayo on useasti palkittu koomikko, joka tunnetaan erityisesti hänen ystävällisesti ja välittömästi yleisöt puolelleen voittavasta tyylistään. Omotayo esittää itsevarmasti pehmeätempoisia tarinoitaan ja runsaita anekdootteja kertoessaan mm. Hackneyssa asumisesta, nigerialaisista juuristaan ja hauskoista arkielämän havainnoistaan.

  Sarah Keyworthilla on takanaan huikean pitkä lista esiintymisiä televisiossa ja radiossa, joista mainittakoon mm. Roast Battle, 8 Out of 10 Cats, Mock The Week ja Celebrity Coach Trip. Lisäksi vuonna 2020 Keyworth kirjoitti ja esitti BBC Radio 4:llä oman neliosaisen Are You a Boy or a Girl? -komediasarjansa.

  The Comedy Storea on kuvailtu vaihtoehtoisen komedian syntymäpaikaksi Iso-Britanniassa. Ovensa Lontoossa vuonna 1979 avannut The Comedy Store on käynnistänyt lukemattomien stand-up-tähtien uran, mukaan lukien Michael McIntyre, Eddie Izzard ja Jimmy Carr.


  Tapahtumat > Stand up


  The Comedy Store: Emmanuel Sonubi, Funmbi Omotayo ja Sarah Keyworth
  la 19.11.
  20:00
  Hintaluokka: 25€ Ticketmaster.fi
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Apollo Live Club


  Helsingin Apollossa keväästä 2008 asti toiminut ja huippusuosion saavuttanut stand up -klubi tunnetaan nimellä Sam’s Comedy Club. Entisen elokuvateatterin upeissa puitteissa lavalla on nähty kaikki Suomen nimekkäimmät koomikot, kuten Sami Hedberg, Niko Kivelä, André Wickström, Heli Sutela, Ilari Johansson…

  Ruokaravintola läheisyydessä

  RAVINTOLA MÁS

  Yhdessä makoisasti ruokailu tekee hyvää niin kielelle kuin mielellekin. Yhteisen pöydän ääressä ojennetaan, jaetaan ja keskustellaan rennosti nautiskelun lomassa. Scandic Simonkentän Más-ravintolan syntyajatus syttyikin pohdinnasta, kuinka ihmiset saataisiin syömään ja nauttimaan enemmän yhdessä.

  Más on tapaksien napsintaa, grillin tirinää ja yhdessä illastusta ilman kiirettä mihinkään

  Apollo Live Club KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan