Teurastamo Jazz 2019

  pe 12.7. - la 13.7.

  Teurastamo | Savonkatu 2, Helsinki | iCal

  Kaikille avoin Teurastamo Jazz -ilmaistapahtuma esittelee jazz- ja rytmimusiikkia laidasta laitaan 12.–13. heinäkuuta Kalasataman kupeessa. Tänä vuonna tapahtuma sai ensi kertaa Helsingin kaupungin tukea ja esiintyjäkaartiin on panostettu aiempaa enemmän.

  Esiintyjinä sekä nousevia tähtiä että kansan suosikkeja

  Teurastamo Jazzin lavalle nousevat muun muassa Iiro Rantala Supertrio, Ina Forsman Band, Johanna Försti Quintet, Kari Antila & Karri Luhtala Organ Brothers, Linda Fredriksonin Mopo, Kumea Sound feat. Felix Zenger ja Ismaila Sanen luotsaama Fusion Beat.

  Iiro Rantala on pianisti ja säveltäjä, joka lukeutuu paitsi Suomen, myös kansainvälisen jazzkentän valovoimaisimpiin tähtiin. Trio Töykeät -jazztrion perustaja on pitänyt yli 2000 konserttia 43 maassa yhteistyössä lukemattomien muusikoiden kanssa.

  Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana, Jo Stance -yhtyeen räväkkänä solistina sekä 2016 Tähdet tähdet -ohjelman tähtikilpailijana, joka on tehnyt yhteistyötä muun muassaTrondheim Symphony Orchestran, UMOn, Lenni-Kalle Taipaleen, Sami Pitkämön ja Vantaan viihdeorkesterin kanssa.

  Kumea Sound on äänitaiteilija Lauri Wuolion projekti, jonka keskiössä on harvinainen, syvällä resonoiva, Sveitsissä kehitetty soitin Cupola. Trinidadilaisesta steelpaneista vaikutteita ottanut soitin luo kaihoisan soundin, johon yhdistyvät elektroniset taustat. Konsertissa vierailee monilahjakas Felix Zenger, joka tunnetaan beatboxauksen pioneerina Suomessa.

  Teurastamo Jazz on suunnattu kaikille kaupunkilaisille

  Pikniktunnelma, ruokarekat ja alueen ravintolat luovat musiikin kanssa iloisen eurooppalaisen poreilun. Kaupunkilaiset läheltä ja musiikin rakastajat kauempaakin yhdessä matkailijoiden kanssa ovat tervetulleita nauttimaan musiikista ja iloisesta festivaalitunnelmasta.

  TEURASTAMO JAZZ 2019 12.–13.7.
  Pe klo 18–22
  La klo 15–23

  PE 12.7.
  Mopo
  Johanna Försti Quintet

  LA 13.7.
  Kari Antila & Karri Luhtala Organ Brothers
  Kumea Sound feat. Felix Zenger
  Iiro Rantala 3 (FIN / DK)
  Ina Forsman Band
  Fusion Beat


  Tapahtuma


  Teurastamo Jazz 2019
  Päivä: pe 12.7. - la 13.7.
  Aika:
  Hintaluokka: vapaa pääsy

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Teurastamo
  Teurastamo
  Savonkatu 2
  Helsinki

  Savonkatu 2
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Hakaniemi


  Teurastamo on Helsingin ruokakulttuurin sydän ja kaupunkilaisten oma takapiha itäisessä kantakaupungissa Kalasataman kainalossa. Uutta kaupunkikulttuuria kuhiseva entinen teurastuslaitos vuodelta 1933 avattiin kaupunkilaisten käyttöön syksyllä 2012.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan