Sylvain Rifflet Troubadours (FR) & Verneri Pohjola

  Sylvain Triffetin jazz-keikka Helsingissä 2020
  su 25.10.
  19:00
  WHS Teatteri Union | Unioninkatu 45, Helsinki | iCal

  Helsinki Jazzin jaZZanti-konserttisarjan syksyn ohjelma on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Sunnuntaina 25.10. WHS Teatteri Unionin lavalle nousee Sylvain Rifflet Troubadours (FR) & Verneri Pohjola.

  Sylvain Rifflet valitsi tähän uuteen projektiinsa Troubadours perkussionisti Benjamin Flamentin (jonka kanssa hän on tehnyt pitkään yhteistyötä yhtyeissä Alphabet ja Mechanics), suomalaisen trumpetistin Verneri Pohjolan (jonka kanssa hän esiintynyt useasti eri yhteyksissä) ja harmonin soittaja Sandrine Manchettin.

  Sylvain on saanut sävellystyöhönsä vaikutteita keskiaikaisista trubaduurikertomuksista ja musiikista ja yhdistänyt ne kiehtovasti uusiin sävellyksiinsä, joissa yhdistyy toisteellisuus ja improvisaatio.

  Nuorien huippumuusikoiden uusi kvartetti NIMBY, joka syntyi spontaanisti jo syksyllä 2017, kun neljä muusikkoa huomasivat jakavansa saman ennakkoluulottoman asenteen improvisaatiota kohtaan. Yhtyeen musiikin pohja on vahvasti jazzin perinteessä, jota kuitenkin tulkitaan vapautuneella ja riskejä kaihtamattomalla asenteella. Omat sävellykset, jazzstandardit ja vapaa ilmaisu yhdistyvät bändin esityksissä sulaviksi kokonaisuuksiksi, joissa kollektiivisen intuition annetaan ohjata musiikkia.

   


  Tapahtuma


  Sylvain Rifflet Troubadours (FR) & Verneri Pohjola
  Päivä: su 25.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 25

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  WHS Teatteri Union
  Unioninkatu 45
  Helsinki

  Unioninkatu 45
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan