Susanna Aleksandra: Tribute to Carmen McRae

  Susanna Aleksandra: Tribute to Carmen McRae
  to 17.9.
  19:00
  Koko Jazz | Hämeentie 3, Helsinki | iCal

  Vuonna 2020 täyttyy 100 vuotta amerikkalaisen jazz-ikonin Carmen McRae syntymästä. Koko Jazz Clubin lavalle nousee torstaina 17.9. Viron ja Suomen jazzmuusikot Susanna Aleksandra, Holger Marjamaa, Timo Hirvonen ja Jussi Lehtonen.

  Virolainen Susanna Aleksandra on virolainen jazzlaulaja, lyyrikko ja säveltäjä. Hänen intohimonsa eri kieliä kohtaan ilmenee sanojen ja melodioiden vaivattoman ilmaisun kautta, joka leikittelee perinteisen, modernin ja latinalaisen jazzin välillä. Karismaattinen Aleksandra on kuin syntynyt tulkitsemaan tarinoita ja lumoamaan kuulijansa. Susannan debyyttialbumi Miracles julkaistiin vuonna 2015.

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  Susanna Aleksandra, laulu
  Holger Marjamaa, piano
  Timo Hirvonen, basso
  Jussi Lehtonen, rummut


  Tapahtuma


  Susanna Aleksandra: Tribute to Carmen McRae
  Päivä: to 17.9.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 20 / 18


  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Koko Jazz
  Koko Jazz
  Hämeentie 3
  Helsinki

  Hämeentie 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Jazzmuusikoiden Helsingin Kallioon perustama Koko Jazz Club tarjoaa kaupungin parasta jazzia yli sata kertaa vuodessa Helsingissä ja Iisalmessa.

  Elokuussa 2010 KokoTeatterissa käynnistynyt jazzklubista on lyhyessä ajassa muodostunut suomalaisen jazzmusiikin päänäyttämö.

  Samoissa tiloissa toimiva KokoTeatteri on vapaa ammattiteatteri, jonka ohjelmisto koostuu uusista kotimaisista näytelmistä ja kiinnostavien ulkomaisten näytelmien Suomen kantaesityksistä.

  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Eeppi Ursin sooloalbumin julkaisukonsertti - la 12.2. - 19:00
  LISÄÄ