Seikkailukierros Suomenlinnassa: Kuningas Kustaa III:n aarre

  Seikkailukierros Suomenlinnassa: Kuningas Kustaa III:n aarre
  to 1.7.
  12:00
  Suomenlinna | Suomenlinna, Helsinki | iCal

  Kuningas Kustaa III:n aarre on historialliseen taustatietoon perustuva, 6-13 vuotiaille lapsille suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille.

  Kuningas Kustaa III on saapunut Tukholmasta valtakuntansa itäiseen osaan hoitamaan Viaporin merilinnoitukseen asioita. Linnoituksessa nukutun yön aikana on kuitenkin tapahtunut jotain hirvittävää. Hänen majesteettinsa aarrearkku kallisarvoisine sisältöineen on ryöstetty. Kuningas on suunniltaan ja hämmennystä vain lisää upseerikerholta löytynyt ilkeämielinen uhkauskirje.  Hänen kuninkaallinen korkeutensa on rauhaa ja taiteita rakastava omaperäinen ylimys, jonka saavutuksia koko kansa ihailee.  Kuka siis voisi hautoa kuningasta vastaan petollisia suunnitelmia ja minkä ihmeen takia? Kiperän arvoituksen ratkaisemiseksi tarvitaan nyt apua. Mittaamattoman arvokas aarre on löydettävä!

  Värväydy mukaan kuninkaalliseen etsintäjoukkoon! Seikkailu vie sinut vehreistä puistoista hämäriin tunneleihin ja vanhan merilinnoituksen bastioneiden uumeniin.

  Kierros vie osallistujat jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

  Kierroksia järjestetään suomeksi
  1.7.-7.8. ti-to ja la klo 12 & 15

  KESÄ 2021: Unescon maailmanperintökohde Suomenlinna houkuttelee historiallisella miljööllä merellisissä maisemissa


  Tapahtuma


  Seikkailukierros Suomenlinnassa: Kuningas Kustaa III:n aarre
  Päivä: to 1.7.
  Aika: 12:00
  Hintaluokka: 17,50/14,50 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Suomenlinna
  Suomenlinna
  Suomenlinna
  Helsinki

  Suomenlinna
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Hakaniemi


  Suomenlinna on historiallinen merilinnoitus ja Unescon maailmanperintökohde. Linnoitus on Suomen suosituimpia matkailukohteita, jossa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Suomenlinna on myös Helsingin kaupunginosa, jossa asuu noin 800 helsinkiläistä.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan