Savoy World: Fado Flamenco Identidade F.

  la 23.11.
  19:00
  Savoy-teatteri | Kasarmikatu 46-48, Helsinki | iCal

  Savoy-teatteri tarjoaa elämysmatkan marraskuun pimeydestä lämmön, intohimon ja tunteiden maailmaan, kun Fado Flamenco saapuu Helsinkiin.

  Fado Flamenco on portugalilaisen fado-musiikin ja espanjalaisen flamencotanssin maaginen yhdistelmä, taidemuoto joka kattaa molempien maiden kulttuurin ja musiikin kauneimmat puolet. Esitys vie katsojan matkalle, jossa yhdistyvät koreografi Marta Chasqueiran intohimo ja autenttinen lounas-eurooppalainen kulttuuri, joten tuntuu kuin koko teatterisali siirtyisi Iberian niemimaan paahtavaan lämpöön.

  Fado Flamenco on herättänyt ihastusta esityksillään ympäri Portugalia ja Espanjaa, ja nyt se on saavuttamassa myös laajempaa kansainvälistä mainetta. Esitys onkin kerännyt kiitosta niin flamencon kuin myös muun musiikin ja tanssin ystävien keskuudessa.

  Esityksen musiikillinen osa koostuu perinteisistä fadoista; huolellisesti valituista runoista joista jokainen kertoo oman uniikin tarinansa. Näistä säkeistä itää flamenco, tanssi joka herättää laulujen tarinat liikkeen avulla henkiin.

  Fado Flamenco –esiintyjäryhmän muodostavat tanssija, koreografi ja taiteellinen johtaja Marta Chasquiera yhdessä kahden flamencotanssijan, kahden fado-laulajan sekä säestäjinä toimivien muusikoiden (viola ja portugalilainen kitara) kanssa.


  Tapahtuma


  Savoy World: Fado Flamenco Identidade F.
  Päivä: la 23.11.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 15-47

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Savoy-teatteri
  Savoy-teatteri
  Kasarmikatu 46-48
  Helsinki

  Kasarmikatu 46-48
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan