Savoy JAZZFest

  637
  Dave Holland Trio with Kevin Eubanks and Eric Harland
  Dave Holland Trio with Kevin Eubanks and Eric Harland
  to 2.3. - ma 6.3.
  Savoy-teatteri | Kasarmikatu 46-48, Helsinki | iCal

  Savoy JAZZFest järjestetään viidennen kerran 2.-6. maaliskuuta 2023. Festivaalin pääteema on ”With Strings”, eli jousilla vahvistetut jazz- ja rytmimusiikin kokoonpanot.

  Viisipäiväisen tapahtuman kohokohtina paljastettiin basistivirtuoosi Dave Holland -trion esiintyminen Savoy JAZZFestin lauantaissa.

  Maailman arvostetuimpiin jazzbasisteihin lukeutuva basisti Dave Holland konsertoi vihdoin Helsingissä vuosien tauon jälkeen. Miles Davisin ja Stan Getzin yhtyeissä uransa aloittanut Holland on sittemmin soittanut muun muassa legendojen Chick Corean, Herbie Hancockin ja John McLauglinin kanssa ja esiintyy edelleen monipuolisesti erilaisten kokoonpanojen kanssa. Sekä sähköbasson ja kontrabasson mestari on viisikymmenvuotisen uransa aikana voittanut muun muassa useita Grammy-palkintoja.

  Savoy-teatterissa Holland esiintyy trionsa kanssa, jossa soittavat raskaan sarjan jazzmuusikot, kitaristi Kevin Eubanks ja rumpali Eric Harland.

  Savoy JAZZFestissa legendat Dave Holland ja Kurt Rosenwinkel sekä nousevat tähdet Samara Joy ja Chien Chien Lu

   


  Tapahtumat > Festivaalit


  Savoy JAZZFest
  to 2.3. - ma 6.3.
  Hintaluokka: Useita lipunhintoja
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Savoy-teatteri


  Savoy-teatteri KOHOKOHTIA

  to 2.3. - ma 6.3. Savoy JAZZFestSavoy-teatteri  Lisää samanlaisia tapahtumia:
  FESTIVAALIT TAMPERE | FESTIVAALIT HELSINKI
  Festivaalit ja isoja tapahtumia, kansainvälisiä artisteja sekä kovia suomalaisia nimiä. Kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.