Sara

  169
  Sara keikat Helsingissä
  Sara keikat Helsingissä. Kuvaaja: Tiina Routamaa

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 12.5.
  On the Rocks | Mikonkatu 15, Helsinki | iCal

  Maamme ehdottomiin vaihtoehtorockin ja -metallin helmiin kuuluva Sara julkaisi tammikuussa yhdeksännen studioalbuminsa PIMEYS Uuden albumin mukaan nimetty kiertue kattaa kuusi tarkkaan valikoitua kaupunkia ja klubia ympäri Suomen.

  Tulevalla PIMEYS -albumilla on luvassa vahvoja tunnelmia, synkkiä ja jylhiä maisemia. Levy on luonteva jatkumo vuonna 2018 julkaistulle SUMMA-albumille.

  – Oli kiva huomata, että kitaralla alkoi taas syntymään riffejä ja se todella kuuluu uudella pitkäsoitolla. Koneitahan meillä on aina ollut, mutta lähtökohtaisesti olemme olleet aina vaihtoehtorock -bändi ja nyt kitarat ovat ehkä vielä suuremmassa roolissa kuin aiemmin. Halusin jatkaa SUMMA -levyn soundia, viedä sitä vielä syvemmälle kylmyyteen ja pimeyteen. Luvassa on siis vahvoja tunnelmia sekä synkkiä ja jylhiä maisemia, Saran nokkamies Joa Korhonen kertoo tulevasta levystä.

  Ajatuksia herättävää abstraktia pohdiskelua

  – Levyn teksteihin halusin luoda vahvan ja syvän tunnelman, mielummin ajatuksia herättävää abstraktia pohdiskelua, joka tukee sävellystä kuin suoraa tarinankerrontaa. Tekstien kirjoittaminen on yleensä se vaikein osa, toki se on helpottunut vuosien varrella, koska on tullut sellainen varmuus siitä mitä ja miten haluaa kirjoittaa. Mitään yhtenäistä teemaa ei varsinaisesti ole, mutta olen huomannut, että monesti tekstini ovat pohdintoja siitä, mistä tulemme ja mikä meitä odottaa kun täältä lähdemme, Korhonen jatkaa.

  Yhtye treenaa parhaillaan livesettiään kasaan panostaen erityisesti visuaalisuuteen. Vaikka pääpaino kiertueella on uusissa biiseissä, niin pitkän uran tehnyt yhtye on luvannut soittaa materiaalia laajasti joka levyltä.


  Tapahtumat > Keikat


  Sara
  to 12.5.
  19:00
  Hintaluokka: 16 / 18€
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  On the Rocks
  Mikonkatu 15
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  On the Rocks KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan