Saara Aalto ja Teemu Roivainen Helsinkiin yhteisellä joulukiertueellaan

  Saara Aalto ja Teemu Roivainen Helsinkiin yhteisellä joulukiertueellaan
  ti 22.12.
  18:00
  Johanneksen kirkko | Korkeavuorenkatu 12, Helsinki | iCal

  Edellisen kerran kaksikko on nähty yhdessä jouluisissa tunnelmissa vuoden 2015 liki loppuunmyydyllä joulukiertueella. Tämän vuoden Tuhannet Tähdet -joulukiertue käynnistyy Seinäjoelta marraskuun 30. päivä ja päättyy Hämeenlinnaan jouluaaton aattona.

  Upeaääniset Saara Aalto ja Teemu Roivainen yhdistävät voimansa tänä Jouluna Tuhannet Tähdet –joulukiertueen merkeissä. Marraskuun lopussa käynnistyvä kiertue vierailee kaikkiaan neljässätoista suomalaiskirkossa. Luvassa on sekä perinteisiä joululauluja että jo 2000-luvun alusta yhdessä esiintyneen kaksikon upeita duettobravuureita. Kun nämä kaksi taiteilijaa yhdistävät isot ja tunteikkaat äänensä, on varmaa, että kirkko raikuu ja joulutunnelma on taattu.

  – On ihanaa päästä jälleen laulamaan Teemun kanssa joululauluja Suomen tunnelmallisiin kirkkoihin. Joulukiertueesta ehti muodostua meille jo perinne ja tuntuukin uskomattomalta, että edellisestä yhteisestä joulukiertueesta on jo viisi vuotta! Vuodelle 2016 oli kiertue suunniteltu, mutta en lopulta päässyt mukaan ollenkaan, sillä jouduin silloin jäämään Englantiin X Factoryn takia. Ja vasta nyt kalenterista löytyi aikaa uudelle kiertueelle. Odotan malttamattomana, että pääsemme Teemun kanssa tuomaan joulumieltä ihmisille, Saara kertoo.

  – Viime vuodet olen keikkaillut erittäin tiiviiseen tahtiin, ja nyt kun teemme pitkästä aikaa Saaran kanssa kiertueen, on kuin palaisi kotiin. Kiertueesta tulee varmasti tunnelmallinen ja ikimuistoinen. Toivotan kaikki tunnelmoimaan turvallisesti tämän erityisen vuoden päätteeksi, sanoo puolestaan Teemu Roivainen.

  Kiertue järjestetään koronaturvallisuus huomioiden ja viranomaisten sekä AVIn ohjeita noudattaen. Kirkkoihin myydään kapasiteettiin nähden rajallinen määrä lippua, jotta turvavälit pystytään takaamaan. Myös maskien käyttö on erittäin suositeltavaa.

  SAARA AALTO on suomalainen pop-tähti, joka tuli tunnetuksi Briteissä ja Euroopassa päästyään finaaliin suurissa maailmanlaajuisissa TV-ohjelmissa kuten X Factor UK, Dancing on Ice UK ja Euroviisut. Tänä syksynä hän julkaisi uuden ”When The Sun Goes Down” -singlen yhdessä Brittien tämän hetken suurimman drag queenin Baga Chipzin kanssa.

  TEEMU ROIVAINEN on vuoden 2014 tangokuningas, joka on sen jälkeen rikkonut yleisöennätyksiä vuosi toisensa jälkeen. Hän on yleisön suuri suosikki sekä tanssilavoilla että konserttisaleissa. Teemu on julkaissut kolme omaa albumia, sekä Tonight-duettoalbumin Saara Aallon kanssa. Tänä vuonna hän on julkaissut ensimmäisiä popiskelmä-kappaleitaan, joista kappale ”Eedeniin” on tänä syksynä ollut mm. Radio Suomen soitetuimpia kappaleita.


  Tapahtuma


  Saara Aalto ja Teemu Roivainen Helsinkiin yhteisellä joulukiertueellaan
  Päivä: ti 22.12.
  Aika: 18:00
  Hintaluokka: 38 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Johanneksen kirkko
  Korkeavuorenkatu 12
  Helsinki

  Korkeavuorenkatu 12
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan