RSO: Nicholas Collon & Alice Coote & Brenden Gunnel

  RSO: Nicholas Collon & Alice Coote & Brenden Gunnel
  to 7.10.
  19:00
  Musiikkitalo | Mannerheimintie 13 A, Helsinki | iCal

  RSO konsertoi Musiikkitalossa torstaina 7.10.2021.

  George Walker oli ensimmäinen musiikin Pulitzer-palkinnolla palkittu afrikanamerikkalainen – vielä vuonna 1996. Lyric jousille on menestyneen säveltäjän ikivihreimpiä teoksia. Tekstin voima on taustalla sekä Sibeliuksen alun perin näytelmämusiikiksi kirjoittamassa orkesterisarjassa että Mahlerin laulusarjassa. Klassisiin kiinalaisiin runoihin sävelletty Maan laulu käsittelee elämää ja olevaisen katoavaisuutta.

  Syksyllä 2021 alkoi RSO:n ja uuden ylikapellimestarin Nicholas Collonin yhteinen matka

  Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on Yleisradion orkesteri, jonka tehtävänä on tuottaa ja edistää suomalaista musiikkikulttuuria. Orkesterin ylikapellimestari on syyskaudesta 2021 Nicholas Collon.

  RSO konsertoi Musiikkitalossa. Konsertit lähetetään suorina lähetyksinä Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä sekä taltiointeina Yle Teemalla ja Yle TV1:ssä.Kotimaan konserttitoiminnan ohella RSO tekee säännöllisesti konserttikiertueita ympäri maailmaa.

  Suurten klassis-romanttisten mestariteosten ohella RSO:n ohjelmisto sisältää runsaasti nykymusiikkia ja orkesteri kantaesittää vuosittain useita Yleisradion tilausteoksia.


  Tapahtuma


  RSO: Nicholas Collon & Alice Coote & Brenden Gunnel
  Päivä: to 7.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: Useita hintoja Ticketmaster.fi


  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Musiikkitalo
  Musiikkitalo
  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


  Liput Musiikkitalon tapahtumiin

  Lisää Musiikkitalon tapahtumia

  Más on tapaksien napsintaa, grillin tirinää ja yhdessä illastusta ilman kiirettä mihinkään

  Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Kulttuuritalo täytti syyskuussa 2021 kymmenen vuotta. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun Musiikkitalossa järjestetään noin 70-100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja erilainen, tarkoituksenmukainen akustiikka.

  LISÄÄ

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan