RSO-festivaali Thomas Adès: Satutanssit

  RSO-festivaali Thomas Adès: Satutanssit
  pe 29.10.
  19:00
  Musiikkitalo | Mannerheimintie 13 A, Helsinki | iCal

  Festivaali huipentuu maailman kantaesitykseen. Thomas Adès on luonut version viululle ja orkesterille duetosta, jonka hän sävelsi Tokioon 2020. Orkesteriteos on RSO:n tilaus ja solistina soittaa Adèsille tuttu työpari Pekka Kuusisto.

  Adèsin toinen teos, virtuoosinen ja henkeäsalpaava Asyla orkesterille on kirvoittanut useita tunnustuksia, maineikkaimpana alan suurimman, Grawemeyer-palkinnon.

  Syksyllä 2021 alkoi RSO:n ja uuden ylikapellimestarin Nicholas Collonin yhteinen matka

  Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on Yleisradion orkesteri, jonka tehtävänä on tuottaa ja edistää suomalaista musiikkikulttuuria. Orkesterin ylikapellimestari on syyskaudesta 2021 Nicholas Collon.

  RSO konsertoi Musiikkitalossa. Konsertit lähetetään suorina lähetyksinä Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä sekä taltiointeina Yle Teemalla ja Yle TV1:ssä.Kotimaan konserttitoiminnan ohella RSO tekee säännöllisesti konserttikiertueita ympäri maailmaa.

  Suurten klassis-romanttisten mestariteosten ohella RSO:n ohjelmisto sisältää runsaasti nykymusiikkia ja orkesteri kantaesittää vuosittain useita Yleisradion tilausteoksia.


  Tapahtuma


  RSO-festivaali Thomas Adès: Satutanssit
  Päivä: pe 29.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: Useita hintoja Ticketmaster.fi


  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Musiikkitalo
  Musiikkitalo
  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


  Liput Musiikkitalon tapahtumiin

  Lisää Musiikkitalon tapahtumia

  Más on tapaksien napsintaa, grillin tirinää ja yhdessä illastusta ilman kiirettä mihinkään

  Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Kulttuuritalo täytti syyskuussa 2021 kymmenen vuotta. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun Musiikkitalossa järjestetään noin 70-100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja erilainen, tarkoituksenmukainen akustiikka.

  LISÄÄ

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan