RSO-festivaali Thomas Adès: Inferno

  RSO-festivaali Thomas Adès: Inferno
  to 21.10.
  19:00
  Musiikkitalo | Mannerheimintie 13 A, Helsinki | iCal

  Thomas Adèsin balettiteoksen kantaesitys Los Angelesissa 2019 oli tapaus. Esitys ei ollut edes lopussa, kun aplodit jo räjähtivät. Inferno on Adèsin tulkinta Danten Jumalaisesta näytelmästä. Musiikin ja tanssin kilvoittelu, miksei jopa paini, kiinnostivat Stravinskya. Myyttinen Orpheus on yksi baleteista, jotka syntyivät ainutlaatuisessa yli 40 vuoden yhteistyössä koreografi George Balanchinen kanssa.

  Syksyllä 2021 alkoi RSO:n ja uuden ylikapellimestarin Nicholas Collonin yhteinen matka

  Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on Yleisradion orkesteri, jonka tehtävänä on tuottaa ja edistää suomalaista musiikkikulttuuria. Orkesterin ylikapellimestari on syyskaudesta 2021 Nicholas Collon.

  RSO konsertoi Musiikkitalossa. Konsertit lähetetään suorina lähetyksinä Yle Areenassa ja Yle Radio 1:ssä sekä taltiointeina Yle Teemalla ja Yle TV1:ssä.Kotimaan konserttitoiminnan ohella RSO tekee säännöllisesti konserttikiertueita ympäri maailmaa.

  Suurten klassis-romanttisten mestariteosten ohella RSO:n ohjelmisto sisältää runsaasti nykymusiikkia ja orkesteri kantaesittää vuosittain useita Yleisradion tilausteoksia.


  Tapahtuma


  RSO-festivaali Thomas Adès: Inferno
  Päivä: to 21.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: Useita hintoja Ticketmaster.fi


  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Musiikkitalo
  Musiikkitalo
  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


  Liput Musiikkitalon tapahtumiin

  Lisää Musiikkitalon tapahtumia

  Más on tapaksien napsintaa, grillin tirinää ja yhdessä illastusta ilman kiirettä mihinkään

  Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Kulttuuritalo täytti syyskuussa 2021 kymmenen vuotta. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun Musiikkitalossa järjestetään noin 70-100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja erilainen, tarkoituksenmukainen akustiikka.

  LISÄÄ

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan