Roope Salminen & Koirat, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit sekä Kalle Lindroth ja Ida Paul

to 14.6.
18:00
Hernesaaren ranta | Hernesaarenranta 6, Helsinki | iCal

Rakastetusta Mökkireissu-ohjelmasta tutut ystävykset kurvaavat kumppaneineen Hernesaaren Rantaan yhteiskeikalle torstaina 14.6.2018. Lavalle nousevat Kalle Lindroth & Ida Paul, Elias Kaskinen & Päivän sankarit, Roope Salminen & Koirat.

Roope Salminen & Koirat muistetaan mm. jättihiteistä Snadi ja Madafakin darra, mutta niiden varjoon ei jää myöskään uusin sinkku Kusipää. Erityisesti bändi kuitenkin tunnetaan kovana live -bändinä, jonka keikoilta ei meininkiä puutu. Elias Kaskista taas pidetään suomalaisen musiikin tulevaisuuden lupauksena.

Elias Kaskisella ja ”päikkäreillä” onkin jo vannoutunut fanikunta, ja muidenkin kannattaa pitää herraa ja bändiä silmällä. Omien herkkien biisien lisäksi laulaja ja lauluntekijä tekee kappaleita myös muille kotimaisille eturivin artisteille. Lisäksi Elias on tuorein Tähdet, tähdet – voittaja.

Kalle Lindroth & Ida Paul ovat puolestaan tehneet jo joukon suosittuja kappaleita ja valmistautuvat esikoislevynsä maaliskuussa tapahtuvaan julkaisuun. Sen suosiosta ei hirveästi kuitenkaan tarvitse huolehtia: tuleva levy on myynyt platinaa jo ennakkoon.

Liput ennakkoon 19,50€ Ticketmasterissa
Ovet auki klo 18

Esiintymisaikataulut:
19.00 – 19.30 Kalle Lindroth & Ida Paul
19.45 – 20.30 Elias Kaskinen & Päivän sankarit
21.00 – 22.00 Roope Salminen & Koirat
Dj Huvilassa klo 02 saakka

Hernesaaren Ranta on kesäpäivänviettoalue keskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjolla on hyvää juomaa ja streetfoodia, kesäisiä aktiviteetteja, hauskoja tapahtumia sekä rannalla rentoutumista.


Tapahtuma


Roope Salminen & Koirat, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit sekä Kalle Lindroth ja Ida Paul
Päivä: to 14.6.
Aika: 18:00
Hintaluokka: 19,50 Ticketmaster.fi

Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


TapahtumapaikkaHernesaaren ranta
Hernesaarenranta 6
Helsinki

Hernesaarenranta 6
Helsinki

Ravintolat läheisyydessä

Hotellit läheisyydessä

Kartta latautuu...

KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan