PERUUNTUNUT: Rolling Rust

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  PERUUNTUNUT: Rolling Rust
  pe 21.1. 19:00
  Kapsäkki | Hämeentie 68, Helsinki | iCal

  Rolling Rust on uusi all-star kokoonpano, joka soittaa rootsia modernilla twistillä. Laulukieli on englanti ja materiaali on kokonaan uutta. Kolmikko julkaisi keväällä 2021 esikoislevynsä Mind Your Head.

  Yhtyeen perustivat ystävykset Katriina Honkanen, Janne Louhivuori ja Ilkka Tenhunen, jotka halusivat tehdä jotain uutta ja innovatiivista yhdessä. Levyä tehtiin 2,5 vuotta  innostuneina ja intuitioon luottaen. Syntyi levyllinen lauluja, joiden tyylilaji kulkee americanan ja rootsin viitoittamaa laveaa  tietä. Keitoksessa kuuluu vaikkapa keltti-sävyjä, New Orleans vaikutteita kuin rouheampia rokki-sävyjäkin. Balladit ovat
  nekin vahvoja ja rouheita.


  Tapahtuma


  PERUUNTUNUT: Rolling Rust [TAPAHTUMA MENNYT]
  Päivä: pe 21.1.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 28€/24€
  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Kapsäkki
  Kapsäkki
  Hämeentie 68
  Helsinki

  Hämeentie 68
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kallio


  Musiikkiteatteri Kapsäkki on Helsingin Vallilassa sijaitseva kulttuurikeskus, jonka ohjelmisto koostuu kaiken ikäisille katsojille suunnatuista musiikkinäytelmistä, konserteista ja klubeista.

  Paikka on aiemmin tunnettu myös elokuvateatterina. Rakennuksen historia luo yhteyden 1950-luvun suomalaisen designin kulta-aikaan, jota on kunnioitettu myös sisustuksessa. Ravintola isoine erkkeri-ikkunoineen elävöittää Vallilan katukuvaa.

  Samassa talossa toimiva Kapsäkki on taiteilijoiden muodostama osuuskunta, joka on palkittu aiemmin mm. Onnimanni -palkinnolla (2002), Yle:n Vuoden musiikkiteko palkinnolla (2004), Kordelinin palkinnolla (2010) ja Helsingin kulttuurilautakunnan kunniamaininnalla (2009).

  Kapsäkin jäsenistö koostuu musiikki- ja teatterialan ammattilaisista. Jäseniä osuuskunnassa on 35, mutta palkkalistoilla on vuosittain n. 150 taidealojen freelanceria, seitsemän kuukausipalkkaisen työntekijän lisäksi. Kapsäkki onkin merkittävä työllistäjä taidealalla. Kapsäkin jäseniä ovat mm. Pianisti Iiro Rantala, oopperalaulaja Juha Kotilainen sekä näyttelijät Paavo Kerosuo ja Maria Ylipää. Teatterinjohtajana toimii laulaja Reetta Ristimäki.

  Vuonna 2000 perustettu Kapsäkki Osuuskunta perustettiin tarpeesta luoda omintakeista laadukasta suomalaista musiikkiteatteria yhdistämällä tasapainoisesti musiikin ja teatterin freelance-ammattilaisten voimat. Kapsäkin tuotannon kulmakivi ovat kotimaiset kantaesitykset, joista suuri osa on suunnattu lapsille ja koko perheelle. Kapsäkki tunnetaan ennen kaikkea musiikkiteatterin uudistajana ja edelläkävijänä. Kapsäkki on toiminut Helsingin Vallilassa omissa ravintolanäyttämön ja teatteritilan käsittävissä tiloissaan syksystä 2009 lähtien. Kiertuetoiminnan jatkuminen mahdollistaa näyttämöteosten sekä konserttiohjelmien levittämisen kautta maan.

  Metrolla tapahtumaan
  Kapsäkkin on 250 metriä Sörnäisten metroasemalta koiliseen. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

   

  Kapsäkki KOHOKOHTIA

  Jazz

  pe 18.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
  la 19.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
  to 24.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki

  Jazz-, blues-, roots- ja etnomusiikkitapahtumien kohokohtia.

  Erikoissivut:
  Jazz Helsinki
  Jazz Tampere


  RSS