Tuskalive: Monolord (SWE)

  la 26.10.
  19:00
  Nosturi | Telakkakatu 8, Helsinki | iCal

  Ruotsalainen Monolord on Göteborgin lahja doom-metallille. Yhtye palaa Suomeen kahdelle keikalle lokakuun lopulla ja esiintyy ensin Tampereen Olympiassa 25.10.2019. Keikkaa lämmittelee niinikään Göteborgista tuleva doom-ryhmä Firebreather.

  Sinikeltaiset orgaanisen synkistelyn jättiläiset murskaavat seuravaana päivänä Helsingin, jolloin jyrän alle jää Nosturi.

  Poikkeuksellisen hiotusta ja tymäkästä live-soundistaan tunnettu Monolord julkaisee pian uuden pitkäsoiton, seuraajan huikealle parin vuoden takaiselle Rust-albumille.

  Monolord & Firebreather -Suomen keikat

  Pe 25.10.2019 Tampere – Olympia-kortteli
  Liput: alk. 27,50€

  La 26.10.2019 Helsinki – Nosturi
  Liput: alk. 30,00€


  Tapahtuma


  Tuskalive: Monolord (SWE)
  Päivä: la 26.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 30 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Nosturi
  Nosturi
  Telakkakatu 8
  Helsinki

  Telakkakatu 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Punavuori


  Nosturi – pitkät perinteet keikkapaikkana

  Nosturi on pitkän linjan keikkapaikka jo vuodesta 1999 Helsingin Punavuoressa. Klubia ylläpitävä Elävän musiikin yhdistys tunnetaan värikkäästä historiastaan live-musiikin eteenpäin viemisessä.

  Nosturin soittoajat ovat vakiintuneet niin, että arkisin ja sunnuntaisin ovet avataan klo 19 ja pääbändi lavalla klo 21 tai viimeistään klo 21.30. Viikonloppuisin ovet avautuvat klo 20 ja pääbändi nousee lavalla viimeistään 22.30.

  Lämppäreiden määrä vaikuttaa aikatauluihin, joten paras tapa on varmistaa soittoajat etusivun keikkakalenterista, johon ne päivitetään aina varmistuttuaan eli viimeistään paria päivää ennen keikkaa.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan