Ringa Manner, Valtteri Laurell Pöyhönen ja UMO Helsinki Jazz Orchestra

  244
  Ringa Manner keikat Helsinki
  Ringa Mannerin kuva: Federico Cabrera

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ti 30.8.
  Huvila-teltta | Eläintarhantie 8, Helsinki | iCal

  Suomen Duke Ellingtoniksi kutsuttu orkesterinjohtaja sekä valtakunnan ainoa kokopäiväinen big band yhdistävät voimansa tiistaina 30.8. Helsingin Juhlaviikoilla Huvilassa.  Ringa MannerinValtteri Laurell Pöyhösen ja UMO Helsinki Jazz Orchestran kohtaaminen on enemmän kuin osiensa summa.

  Ringa Manner tuo yhtälöön niin kuulasta poppia kuin klubitunnelmaa. Hän tuo lisäksi omat kappaleensa, sillä konsertissa kuullaan Mannerin kokoonpanojen Ruusujen ja The Hearingin biisejä. Ricky-Tick Big Bandin nokkamiehenäkin tiedetty Valtteri Laurell Pöyhönen taas lisää kokonaisuuteen mittavat sovittajan lahjansa sekä häikäilemätöntä svengiä. UMO Helsinki Jazz Orchestra puolestaan vastaa pitkästä perinteestä ja pettämättömästä tyylitajusta. Kuka tietää, mistä Huvila-keikan improvisoidut nuotit, elektroniset elementit ja efektit ovat lähtöisin. Tai ketä osallisista voi kiittää, kun kroppa nykii musiikin mukana. Showtime klo 20:30.

  Illan avaa toinen lumoava indieääni, kun Suad tuo haikean ja tummasävyisen kitarapoppinsa Huvilan lavalle (klo 19).

  Ringa Manner on yksi tämän hetken hehkutetuimmista ja kiinnostavimmista suomalaista indie- ja pop-muusikoista. Hänet tunnetaan Ruusut- ja Pintandwefall-yhtyeistä ja sooloprojektistaan The Hearingista – sekä ainutlaatuisesta lauluäänestään.

  Valtteri Laurell Pöyhönen tunnetaan menestyneiden Dalindèo- ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -projektien johtajana ja säveltäjänä. Emma-palkitun monipuolisen muusikon ja tuottajan musiikissa on vahva visuaalisuuden elokuvallisuuden tuntu.

  Helsingin juhlaviikkoja vietetään jälleen elo-syyskuussa 2022! Tutustu ohjelmaan osoitteessa helsinkifestival.fi.

  Ringa Mannerin kuva: Federico Cabrera 

  Festivaalipuisto Huvilanranta tuo Hakaniemeen uutta arkkitehtuuria ja ruokaherkkuja


  Tapahtumat > Jazz


  Ringa Manner, Valtteri Laurell Pöyhönen ja UMO Helsinki Jazz Orchestra
  ti 30.8.
  19:00
  Hintaluokka: 37 € / 32 € Lippu.fi

  Tapahtumapaikka


  Huvila-teltta
  Eläintarhantie 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  Festivaalikesänä 2016 Huvilan makuelämykset loihtii sesongin makuihin panostava Juuri Tapahtumat. Virittäydy Juhlaviikkotunnelmaan ja nauti Juuren soul-henkinen päivän menu tai pienempi eväs osana konsertti-iltaa.

  Huvila-teltta KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan