
[TAPAHTUMA MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
Ravintola Careliassa juhlistetaan tunnelmallista vuodenaikaa sadonkorjuun ajan erikoismenulla, jossa on hienoja raaka-aineita myös metsästä.
Metsäisiä makuja lautaselle tuovat muun muassa ravintolan hovisienestäjän keräämät sienet ja riista, jota löytyy haarukasta Viltgårdenin villipeuran ja kotimaisen sepelkyyhkyn muodossa.
Täyteläisiä makuja pääsee maistelemaan Careliassa syys- ja lokakuun ajan ke 7.9 – la 29.10. Erikoismenu tarjoillaan kokonaisuutena, annoksia ei ole saatavilla erikseen. Menu tilattavissa sekä ennakkoon että paikan päällä.
PÖYTÄVARAUS: TableOnline
RIISTA & SADONKORJUU
VILLIPEURAA & YRTTEJÄ
Carpaccio Viltgårdenin peuran sisäpaistista
ja lähipellon yrttejä
***
CYLINDRA-PUNAJUURTA & HOLLANDAISEA
Hiiligrillissä matalalla lämmöllä kypsennettyä lähipellon
Cylindra- punajuurta ja anisaromaattisia yrttejä
***
KYYHKYÄ & TRYFFELIÄ
Hiilloksessa kypsennettyä kotimaista sepelkyyhkyä,
hovisienestäjämme keräämiä sieniä ja syystryffeliä
***
SAINTE MAURE DE TOURANE-JUUSTOA
Oljessa kypsytettyä ja tuhkattua vuohenjuustoa
Ranskan Tourainen maakunnasta ja hunajakennoa
***
SYYSOMENASORBETTIA & MARENKIA
Sorbettia syksyn sadon omenoista, paahdettua marenkia ja mantelia
149€/hlö
Sisältää menun, alkuun lasin kuohuvaa,
8-10cl sommelierin viinisuositukset annoksille, kahvin & avecin sekä veden
Ennakkoon tilattuna saat menun erikoishintaan juomineen 135€
Menu ilman juomia 65€/hlö
(myös ennakkotilaukset maksetaan paikan päällä)
***
Menu on laktoositon & tarvittaessa muokattuna gluteeniton.
Erikoisruokavalioita emme valitettavasti menussa pysty huomioimaan,
tällöin suosittelemme oman menun rakentamista á la carten antimista.
Tapahtumat > Ravintolat
Riista- ja sadonkorjuumenu ravintola Careliassa
to 6.10.Hintaluokka: PÖYTÄVARAUS: TableOnline