PURPLE NIGHT 2023: SPIRITUS SABATHI PLAYS DIO-ERA BLACK SABBATH & DEEP PURPLE; JOE DOAKES PLAYS WHITESNAKE & DEEP PURPLE

  252

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU


  Tapahtumat > Keikat


  PURPLE NIGHT 2023: SPIRITUS SABATHI PLAYS DIO-ERA BLACK SABBATH & DEEP PURPLE; JOE DOAKES PLAYS WHITESNAKE & DEEP PURPLE
  pe 3.2.
  19:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  On the Rocks


  On the Rocks on 350 keikkayleisön musiikkibaari ja liveklubi Helsingin ydinkeskustassa, aivan päärautatieaseman vieressä.

  Livemusiikin lisäksi vuonna 2001 aloittaneella rockklubilla on stand up -iltoja, jameja, dj-klubeja yön pikkutunneille asti. Yläkerran Street Bar on viihtyisä hengailupaikka musadiggareille ja kaikille kaupungin janoisille, ilmainen biljardi. Kesä tuo myös trubaduurit ja dj:t klubin terassille.

  Alakerran klubi tarjoaa livemusiikkia vähintään neljänä iltana viikossa: Rocks Club on auki keskiviikosta lauantaihin, ja viikonlopun juhlakansaa liikuttavat livebändien lisäksi myös mainiot dj:t.

  TÄYDENNÄ KEIKKAELÄMYS

  Hotelli lähellä On The Rocksia

  Scandic Grand Central Helsinki
  Scandic Grand Central Helsingin hotellihuoneesta avautuu näkymä Suomen Kansallisteatterille ja Casinolle.

  Scandic Grand Centralin sijainti on teatterilomailijalle optimaalinen. Hotelli on sijainniltaan oivallinen valinta alueen keikkatapahtumiin nähden, sillä sen ulko-ovelta on vain muutama askel On The Rocksin terassille.

  Helsingin Rautatieasemalla Eliel Saarisen suunnittelemassa arvorakennuksessa vanhanajan charmi yhdistyy inspiroivasti nykyaikaan.

  Hotellin lähes 500 ajattoman tyylikästä ilmastoitua huonetta tarjoavat kattavan valikoiman ensiluokkaiseen hotellielämykseen ja rauhaisan lepopaikan kaupungin vilinästä. Näkymät huoneista ovat ainutlaatuiset. Huoneesta riippuen voit ihailla Kansallisteatteria, Ateneumia, asemalaiturin vilinää, hotellin upeaa sisäpihaa tai vehreää Kaisaniemen puistoa.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  MAINOS

  On the Rocks KOHOKOHTIA

  la 1.4.20:00 WORMWOOD (SWE), MUSTAN KUUN LAPSET, KUOLEMAN GALLERIAOn the Rocks
  to 6.4.18:30 SILMIEN TAKANA: SHIRAZ LANE – OMAT LEMPILAPSETOn the Rocks
  la 15.4.20:00 THE SOFT MOON (US)On the Rocks
  to 20.4.18:00 HELSINKI MAGIC SHOW, VOL. 4On the Rocks
  to 4.5.18:30 SILMIEN TAKANA: SCANDINAVIAN MUSIC GROUP TRIO – KAIPAUSOn the Rocks  Lisää samanlaisia tapahtumia:
  KEIKAT TAMPERE | KEIKAT HELSINKI
  Keikat ja klubit Suomen parhaissa keikkakaupungeissa.