Puiston joulu 2022: Jukka Leppilampi, Maksetut Viulut ja juhani Tikkanen

  465
  Puiston joulu -joulukonsertti Helsingissä

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 16.12.
  Kallion kirkko | Itäinen Papinkatu 2, Helsinki | iCal

  Maksetut Viulut, Jukka Leppilampi ja Juhani Tikkanen nähdään tulevana jouluna yhteisellä Puiston Joulu -joulukonsertissa.

  Joulukonserttikiertue kutsuu ihmisiä levähtämään joulun sanoman äärelle ja nauttimaan erinomaisesta musiikista ja lämpimästä yhdessäolosta ilman joulukiirettä ja arjen hektisyyttä.

  Jukka Leppilampi on hengellisen musiikin kentän legenda. Hän on konsertoinut ympäri Suomea useamman vuosikymmenen ajan. Leppilammen karismaattinen esiintyminen sekä aito ja lämmin tapa kohdata ihmisiä ovat vertaansa vailla. Kappaleet ja persoonallisen upea lauluääni tekevät lähtemättömän vaikutuksen kuulijaan.

  Maksetut Viulut on yksi Suomen rakastetuimmista hengellisistä bändeistä. Yhtye tunnetaan omaleimaisesta folk popistaan, koskettavista ja mukaansatempaavista virsisovituksistaan sekä pitelemättömästä lavaenergiastaan. Yhtye on tuttu myös radioaalloilta ja julkaissut neljä albumia sekä nuottikirjan. Laulaja-lauluntekijä Juhani Tikkanen on julkaissut kolme albumia ja lisäksi kaksi omaa joululaulua. Trubaduuri kiertää Suomea yli sadan keikan vuositahdilla. Juhanilla on upea taito tarjota jokaisella keikallaan yleisölle sekä iloa ja naurua, että myös lohtua.

  Puisto Live Oy:n Miika Luomaranta kommentoi: “Järjestimme viime jouluna Kokkolassa ensimmäisen Puiston Joulun. Tapahtuma oli yksi hienoimmista jutuista, joita olen saanut olla järjestämässä. Ihanaa, että teemme tänä vuonna monta konserttia eri puolella Suomea. Nyt mukana on legendaarinen Jukka Leppilampi, joten jo ajatus illan sisällöstä saa aikaan kylmät väreet.”

  Puiston Joulu -konserttikiertue Maksetut Viulut, Jukka Leppilampi, Juhani Tikkanen

  Katso lisää joulukonsertteja Helsingissä


  Tapahtumat > Keikat


  Puiston joulu 2022: Jukka Leppilampi, Maksetut Viulut ja juhani Tikkanen
  pe 16.12.
  19:00
  Hintaluokka: 22,50 € Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka  Kallion kirkko KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Lisää samanlaisia tapahtumia:
  KEIKAT TAMPERE | KEIKAT HELSINKI
  Keikat ja klubit Suomen parhaissa keikkakaupungeissa.