
[TAPAHTUMA MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
Pikku Roban suosittu pöytiintarjoiltu lauantaibrunssi löytyy Ravintola Pastiksessa, jonka brunssi aloitellaan charcuterie-henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku.
Brunssiin kuuluu läheisesti myös juhlantuntu ja samppanja. Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.
Ravintola Pastiksen ruokatyylin kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön käsityönä valmistetut klassiset herkut. Maut ovatmaalaiskeittiöstä tuttuja selkeitä, runsaita ja houkuttelevia. Raaka-aineet hankitaan huippulaatuun sitoutuneilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä luottotuottajilta.
Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listalta.
Esimerkkimenu
BRUNSSI VKO 20
****
Pastiksen charcuterie
Pastis’ charcuterie
****
Valkoista parsaa, uppomuna ja hollandaisea
White asparagus, poached egg and hollandaise
****
Punaherukkafinancier ja crème pâtissière
Redcurrant financier with crème pâtissière
29,00€
HUOM! Tapahtumatieto perustuu ennakkotietoon ja muutokset ovat mahdollisia.
Tapahtumat > Ravintolat
Pastiksen pöytiintarjoiltu lauantaibrunssi
la 26.11.Hintaluokka: Pöytävaraus: Quandoo.fi