Past & Future Burlesque Show

  pe 11.12.
  18:00
  Manala | Dagmarinkatu 2, Helsinki | iCal

  Helsingin Bottalla nähdään perjantaina 11.12. Look to the past & see the future through burlesque -show, joka on täynnä kokeneiden artistien, burleskin harrastajien ja jopa ensikertalaisten tarinoita menneestä ja kuvitelmia tulevaisuudesta.

  Parhaaseen pikkujoulukauteen osuvassa showssa menneisyys tarjoaa tarinoita maailmastamme ja ihmisten läpi vuosituhansien kertomista taruista, jopa esineiden kehityksestä läpi aikakausien. Tulevaisuus taas on jotain, minkä vain itse artisti voi kuvitella ja antaa yleisölle. Mitä se on, jää nähtäväksi.

  Illan esiintyjinä Ava Galactica, Illusia DeNoir & Mystique Mascaras, Irene, Kleine Feder, Liz de Licious, Meilinoe Devana, Miss Sassy Fierce, Polkadot Peggy, Sandy Clit, Sparkling Champagne, Velvet Wonder, Willow Tit ja Wicked Marie. Tapahtuman juontaa timanttinen Mandy Diamond.

  Pe 11.12. Klo 17:30 ovet / 18 show
  Liput: 20€ / 25€
  Narikka: 3€

  Tapahtumassa on otettu hyvin huomioon yleisömäärä, turvavälit, seuruepöydät, maskit, käsidesit ja liikkuminen tilassa. Meillä on jopa oma TurvallisuusSheriffi paikalla. Tulethan vain täysin terveenä paikalle.


  Tapahtuma


  Past & Future Burlesque Show
  Päivä: pe 11.12.
  Aika: 18:00
  Hintaluokka: 20€ / 25€

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Manala
  Manala
  Dagmarinkatu 2
  Helsinki

  Dagmarinkatu 2
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan