Palkkamurhaajan painajainen

to 7.12.
19:00
Helsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämö | Hämeentie 2, Helsinki | iCal

Tiedätkö sen tunteen, kun pitäisi hoitaa keskittymistä vaativa työtehtävä alta pois ja jostain pölähtää maailman rasittavin tyyppi jalkoihin pyörimään, purkamaan keski-iän kriisiään, avio-ongelmiaan, hakemaan sääliä, huomiota ja empatiaa? Tee siinä sitten työsi.

Palkkamurhaajan painajainen on huippuunsa viritetty farssikomedia kahdesta miehestä, jotka majoittuvat vierekkäisiin hotellihuoneisiin. Toinen on ammattitappaja ja toinen itsetuhoinen, vaimonsa hylkäämä ressukka.

Kansainvälisen tason palkkamurhaajan tehtävänä on hoidella vastapäisestä oikeustalosta poistuva hankala todistaja. Viereiseen huoneeseen majoittuu itsemurhaa hautova maalaiskylän paikallislehden valokuvaaja, joka on juuri saanut tietää vaimonsa lähteneen psykiatrinsa matkaan. Siksi onkin täysin luonnollista, että juuri palkkatappaja joutuu huolehtimaan naapurihuoneen itsetuhoisesta, keski-iän kriisissään piehtaroivasta riesasta, ennen kuin pääsee hoitamaan omaa tehtäväänsä.

Uuden parhaan ystävänsä mukana murha-ammattilainen saa harmikseen kirjavan valikoiman muita innokkaita asiaan sekaantujia – hotellin henkilökuntaa, lääkäriä, ex-vaimoa ja poliisia. Uudet tulijat kiihdyttävät mielipuolisia tilanteita kohti tämän kaoottisen ja äärimmäisen viihdyttävän farssin hillittömiä loppuhuipennuksia.


Tapahtuma


Palkkamurhaajan painajainen
Päivä: to 7.12.
Aika: 19:00
Hintaluokka: 21,50 - 43 € Ticketmaster.fi
Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


TapahtumapaikkaHelsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämö
Hämeentie 2
Helsinki

Hämeentie 2
Helsinki
Hotellit läheisyydessä Hakaniemi

Kartta latautuu...

KOHOKOHTIA

la 3.11.18:00 Jukka Lindström – VälikysymysHelsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämö26 €
pe 9.11.19:00 Jukka Lindström – VälikysymysHelsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämö26 €
to 15.11.19:00 Jukka Lindström – VälikysymysHelsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämö26 €