Paint & Party on hauskaa tekemistä Teerenpelissä

  Paint & Party Helsingissä Teerenpelissä soveltuu pikkujouluihin ja polttareihin

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ti 16.5. Aika: 18:00
  Kumpulan Kyläjuhlat | Limingantie 64, Helsinki | iCal
  Paint&Party Tampere - Maalausillat - Tekemistä Tampereella

  Ideoita pikkujoulujen, synttärien tai polttarien ohjelmaksi etsivälle löytyy loistava ratkaisu, etenkin jos haluaa tehdä jotain pientä uskallusta ehkä hieman rajoja rikkovaakin. Helsingin Teerenpelissä on hauskaa tekemistä säännöllisesti, sillä Paint & Party -iltoja järjestetään melkein joka viikko tiistaisin ja lauantaisin.

  Paint & Party on uudenlaista baaritekemistä. Maalaustelineen äärellä rentoudutaan ja antaudutaan iloinen pilke silmäkulmassa maalausillan vietäväksi.

  TAPAHTUMA VALITAAN AIHEENA OLEVAN TEOKSEN MUKAAN. HERÄTTELE SISÄISTÄ TAITEILIJAASI RENNOSSA ILMAPIIRISSÄ JA OSAAVASSA OHJAUKSESSA. NYT KANNATTAA EHDOTTOMASTI LÄHTEÄ MUKAAN!

   

  Paint & Party on mukavaa tekemistä Tampereella
  Paint & Party on mukavaa tekemistä Tampereella. Kuva: Paint & Party

  Paint&Party on mukavaa tekemistä yhdessä ja maalausilta, jonka aikana luodaan vaihe vaiheelta oma taideteos ohjaajan opastuksella. Toiseen käteen otetaan sivellin ja toiseen lasillinen lempijuomaasi. Voit seurata ohjaajaa tai ottaa omia taiteellisia vapauksiasi luodessasi uniikkia taideteostasi. Koskaan ei synny kahta samanlaista teosta.

  Hinta sisältää: käyttöösi kaikki laadukkaat välineemme ja akryylimaalimme, ohjauksen, essut tunnille sekä upean teoksesi kotiin vietäväksi.

  TOIMITUKSEN VINKKI!
  Jos epäilet, ettei ystävä lähde helposti mukaan, aktivoi häntä lahjakortilla. Paint & Party -kokemukseen voi nimittään myös ostaa lahjakortteja ja sen voi järjestää myös omalle ryhmälle vaikkapa polttariohjelmana. Lue lisää Elämyslahjat.fi

   

  Helsingin Teerenpelissä Paint & Party on hauskaa tekemistä – soveltuu myös polttareihin ja pikkujouluohjelmaksi


  Tapahtumat > Elämykset & huvit


  Paint & Party on hauskaa tekemistä Teerenpelissä
  ti 16.5.
  18:00
  Hintaluokka: 45
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka

  Kumpulan Kyläjuhlat
  Limingantie 64
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä

  Limingantien ja Intiankadun ympäristö on valjastettu vastaanottamaan juhlijoita omasta kylästä ja kauempaa 24.5. klo 9 – 22.

  Tapahtumapaikan kotisivut: kumpulankylajuhlat.fi

  Kumpulan Kyläjuhlat KOHOKOHTIA  Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit