Ollaan ihmisiksi – Rock-kupletti Juice Leskisestä

ke 20.6.
19:00
Vantaan Näyttämö | Oraskuja 1, Vantaa | iCal

Saku Sakari Heinosen kirjoittama ja Kimmo Tähtivirran ohjaama Ollaan ihmisiksi -näytelmä valottaa yhden Suomen tunnetuimman kansantaiteilijan, Juice Leskisen elämää.

Tarina käy läpi pienen Jussin kasvutarinan koko kansan rakastamaksi laulaja-lauluntekijä Juiceksi. Iloineen ja suruineen Jussista kasvoi se Juice, jonka kaikki ehkä tunnistivat nimeltä ja lauluista, mutta eivät välttämättä tienneet mitään hänestä itsestään ihmisenä. Juicen omien muistelmien lisäksi esityksessä kuullaan kattava kavalkadi hänen sanoittamistaan ja säveltämistään lauluista aina tunnetuimmista klassikoista kuten Viidestoista yö ja Musta aurinko nousee vähemmän tunnettuihin upeisiin teoksiin kuten Odysseus ja Olipa kerran.

Juice oli epävarma ja hieman ujo. Juuri siksi hän pystyi laulujensa kautta käsittelemään maailmaa ja ilmaista itseään. Näytelmä on kipeän hauska tarina taiteilijan tuskasta ja taiteen tekemisen tarpeesta. Siinä kunnioitetaan Juicen elämää ja kerrotaan syyt hänen traagiseen kuolemaansa. Esityksessä nähdään myös paljon fyysistä ilmaisua, tanssia ja ilma-akrobatiaa.


Tapahtuma


Ollaan ihmisiksi – Rock-kupletti Juice Leskisestä
Päivä: ke 20.6.
Aika: 19:00
Hintaluokka: 25€

Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


TapahtumapaikkaVantaan Näyttämö
Oraskuja 1
Vantaa

Oraskuja 1
Vantaa

Ravintolat läheisyydessä

Hotellit läheisyydessä

Kartta latautuu...

KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan